Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Παιδεραστές και κτηνοβάτες θέλουν να γίνουν ένα με την Ελλάδα!!!


Μετά το σκάνδαλο των νόμιμων οίκων κτηνοβασίας που λειτουργούν στην Γερμανία....
Και μετά τις αποκαλύψεις για παιδεραστία στελεχών της κυβέρνησης Μέρκελ καλά θα κάνουν οι φεντεραλιστές να ξεχάσουν την Ελλάδα....
Αυτοί είναι οι εταίροι μας που θέλουν να ηγηθούν της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας...
Κτηνοβάτες, παιδεραστές, άθεοι κατακτητές.

Σκάνδαλο στη Γερμανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας...

Πολιτικές αναταράξεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία η υπόθεση του σοσιαλδημοκράτη πολιτικού Σεμπάστιαν Εντάτι, που διερευνάται για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού βάσει στοιχείων που συνέλεξαν οι καναδικές αρχές.

Στην υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκεται και ο υπουργός Αγροτικής Πολιτικής Χανς-Πίτερ Φρίντριχ, ο οποίος είχε ειδοποιήσει το κόμμα του Εντάτι για τη διεθνή έρευνα και υπέβαλε την παραίτησή του το
βράδυ της Παρασκευής.

Την Τρίτη, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι και το γραφείο του γερμανού σοσιαλδημοκράτη πολιτικού και κατέσχεσε υπολογιστές και σκληρούς δίσκους.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, την περασμένη Παρασκευή, ο Εντάτι είχε παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή «για λόγους υγείας».

Η υπόθεση όμως, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς φαίνεται πως ο νυν υπουργός Αγροτικής Πολιτικής Χανς-Πίτερ Φρίντριχ είχε ειδοποιήσει, τον περασμένο Οκτώβριο, τον Σίγκμαρ Γκάμπριελ, ηγέτη του SPD, ότι ο Εντάτι είναι αντικείμενο διεθνούς έρευνας για παιδική πορνογραφία. Τότε, ο Φρίντριχ ήταν υπουργός Εσωτερικών.

Αυτό παραδέχθηκε ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Τόμας Οπερμαν. Σε αυτή την περίπτωση, ο Φρίντριχ έχει παραβιάσει τη γερμανική νομοθεσία περί διαρροής κρατικών μυστικών.

Παραιτήθηκε ο υπουργός

Ο Φρίντριχ ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής την παραίτησή του: «Υπέβαλα σήμερα στην καγκελάριο την παραίτησή μου από υπουργός Γεωργίας», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Φρίντριχ, που ανήκει στην Χριστιανοκοινωνική Ενωση (CSU), το αδελφό κόμμα της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU) της Μέρκελ στη Βαυαρία, πρόσθεσε ότι η πίεση σε βάρος του αυξήθηκε πάρα πολύ για να παραμείνει στη θέση του.

Εισαγγελείς του Ανόβερου που εξετάζουν την εμπλοκή του Εντάτι στην υπόθεση της παιδικής πορνογραφίας κατήγγειλαν ότι η διαρροή των πληροφοριών ενδέχεται να έβλαψε την έρευνά τους.

Ο Εντάτι φαίνεται ότι ενημερώθηκε εκ των προτέρων για την έρευνα, δήλωσε ο Γεργκ Φρέλιχ, εισαγγελέας στο Ανόβερο. Το αποτέλεσμα ήταν, όπως ανέφεραν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ότι μπορεί να κατέστρεψε ενοχοποιητικά στοιχεία διαγράφοντας από τον υπολογιστή του αρχεία.

Από την πλευρά του ο Φρίντριχ υπογράμμισε ότι παραμένει πεπεισμένος ότι δεν έδρασε ανάρμοστα, αλλά σύμφωνα με τον νόμο ενημερώνοντας για την έρευνα το SPD, που την περίοδο εκείνη ήταν σε συζητήσεις με την Μέρκελ για τη δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού, καθώς οι Σοσιαλδημοκράτες θα μπορούσαν να εξέταζαν το ενδεχόμενο να προσφέρουν μια υπουργική θέση στον Εντάτι.

Το ερώτημα είναι αν είχε ειδοποιηθεί και ο ίδιος ο Σεμπάστιαν Εντάτι ότι ερευνάται από τις αρχές και ότι επίκειται έφοδος στο σπίτι και το γραφείο του.

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως δεδομένα έχουν διαγραφεί πολλές φορές από τους σκληρούς δίσκους του πρώην βουλευτή.

Οπως αναφέρει η Ντόιτσε Βέλε, μέχρι στιγμής η αρμόδια εισαγγελία του Ανόβερου δεν έχει πάρει δημόσια θέση στην υπόθεση.

Ο ίδιος ο πρώην βουλευτής αρνείται τις κατηγορίες και ασκεί κριτική στην εισαγγελία τονίζοντας στο Spiegel Online ότι οι έλεγχοι ήταν «υπερβολικοί» και πως «αντιτίθενται στις θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η εισαγγελία δεν μου επιρρίπτει ποινικό αδίκημα. Ελπίζω ότι σύντομα η εισαγγελία θα παραδεχθεί ότι οι κατηγορίες ήταν αβάσιμες», δήλωσε ο γερμανός πολιτικός.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι διωκτικές αρχές εντόπισαν ενδείξεις σε βάρος του πρώην βουλευτή, σε στοιχεία, τα οποία οι καναδικές αρχές συγκέντρωσαν τα τελευταία τρία χρόνια σε έρευνες με τον κωδικό Spade εναντίον διεθνούς σπείρας εμπορίας παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Την Τρίτη, ο Εντάτι είχε απορρίψει στο facebook τις κατηγορίες τονίζοντας: «Ο δημόσιος ισχυρισμός ότι έχω στην κατοχή μου ή προμηθεύτηκα παιδικό πορνογραφικό υλικό είναι αναληθής». Από την πλευρά του το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ζήτησε δια στόματος του αρχηγού της κοινοβουλευτικής ομάδας Τόμας Οπερμαν από τις αρμόδιες αρχές άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως το 2009, οι αρχές είχαν πραγματοποιήσει και πάλι έρευνες εις βάρος του για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.
 
 
 http://www.vagoni.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...