Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Είμαι ο Dexter! - Φρικιαστικές λεπτομέρειες για την 19χρονη που σκότωσε από 22 έως 100 ανθρώπους...


Η υπόθεση της 19χρονης Miranda Barbour έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Ηαμερικανίδα που ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει από 22 έως 100 ανθρώπους...

τώρα ζητεί να μην καταδικαστεί σε θάνατο γιατί αυτό θα είναι απάνθρωπο!

Η λάτρης του Σατανά που την παρομοιάζουν με τον ήρωα της τηλεοπτικής σειράς Dexter - γιατί ΄πως λέει σκότωνε μόνο κακούς ανθρώπους - αποκάλυψε ότι αποκαλούσε τον εαυτό της "Super Miranda" και μάλιστα για να μην χάσει τον λογαριασμό έκανε μια χαρακιά για κάθε δολοφονία στο αγαπημένο της μαχαίρι!


Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από την φυλακή η 19χρονη είπε ότι έχει κάνει τουλάχιστον 22 φόνους στην Αλάσκα, στο Τέξας, την Βόρεια Καρολίνα και στην Καλιφόρνια.

Η Barbour υποστηριξε ότι έγινε μέλος σατανιστικής αίρεσης στα 13 της χρόνια στην πόλη North Pole.


Ο νυν σύντροφός της υποστήριξε ότι η 19χρονη μέσω site γνωριμιών έκλεινε πούλαγε το κορμί της με αντίτιμο από 50 έως 850 δολάρια την ώρα.

Η ίδια πάντως υποστηρίζει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τα 4 της χρόνια και μάλιστα σκότωνε κακούς ανθρώπους και ότι την μεγάλωσε ένας άνδρας τον οποίο δεν κατονομάζει.


Ο άνδρας αυτός ήταν που την μύησε στους φόνους.

Το 2011 μετακόμισε στην Βόρεια Καρολίνα από την Αλάσκα. Εκεί γνώρισε και το νυν σύντροφό της.

Οι ερευνητές σε όλες τις πολιτείες που υποστηρίζει η 19χρονη ότι έκανε τους φόνους ερευνούν τώρα ύποπτους θανάτους τόσο στο περιβάλλον της 19χρονης όσο και στο περιβάλλον του 22χρονου συντρόφου της.

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα λέει η 19χρονη για την σχέση της με τον 22χρονο αλλά και για τι θα συμβεί να κάποια μέρα αποφυλακιστεί:

'Ξέρω ότι μπορεί να μην ξαναδώ τον άνδρα μου και το έχω αποδεχθεί. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βγω από την φυλακή σε 20 χρόνια. Αν συμβεί αυτό τότε θα ξανακάνω όσα έκανα".

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...