Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ....


Η όλη δομή του λόγου τους. Το σκεπτικό που αναπτύσσουν, όποτε αυτό υφίσταται, καταδεικνύει οτι έχουμε να κάνουμε με αυταρχικούς δικτατορίσκους που σκέπτονται -όποτε το κάνουν- και δρουν λες και αύριο θα βρίσκονται πάλι στην εξουσία.
Εάν υπήρχε η δημοσκοπική ή η ουσιαστική λογική για ενα τέτοιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή, θα βρίσκονται και πάλι στην...

εξουσία, τότε πιθανότατα θα επρόκειτο για μια ακόμη περίπτωση φτωχοπολιτικών αυτάρεσκων, που θα κάνουν μεγαλύτερο θόρυβο όταν πέσουν...Δεν πρόκειται όμως, γι αυτο..
Ολα δείχνουν, ότι η παρα φυσιν συγκυβέρνηση φεύγει, αποχωρεί...Το άλλοθι της σωτηρίας της χώρας, δεν κατανόησαν ορισμένοι, οτι θύμιζε το άλλοθι της καθε μεταπολιτευτικής κυβέρνησης που έβρισκε στάχτη και έπρεπε να ανοικοδομήσει την χώρα ...Το ιδιο και οι προπαγανδιστές του Αντωνίου και του Ευαγγελου...Πέρασαν στον λαό, οτι ευθύνεται ο ιδιος...για την αθλιότητα που οι ιδιοι πέρασαν πάνω απο το κεφάλι του, τα τελευταία χρονια. Οι Ελληνες είμαστε απατεώνες, άθλιοι, μιζεροι και καλά να πάθουμε και ήλθε ο Σαμαράς-αυτός ντε που έριξε μια νόμιμη κυβέρνηση και ταυτίσθηκε απόλυτα με τα διαπλεκόμενα -για να σώσει την χώρα...Για γέλια η κατάσταση.
Η πορεία όμως, της συγκυβέρνησης, κατέδειξε και το πόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο τόπος απο δικομματικό σύστημα. Το αντίθετο τελείως απ αυτό, που οι ανόητοι επιχειρούν καιρό τωρα να μας εμφυσήσουν, οτι δηλαδή, θα πρέπει να ξεχάσουμε τις αυτοδυναμίες και να περάσουμε στην εποχη των συνεργασιων, που είδαμε που οδηγούν φυσικά...
Εαν υπάρχουν δυο κόμματα ισχυρά, ειναι πολύ λίγο πιθανό να υπάρχει μια ...Μερκελ το ίδιο ισχυρή. Εάν υπάρχουν δυο κόμματα ισχυρά, τότε ειναι σαφές οτι υπάρχει έλεγχος και δεν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.
Η αποστροφή του Αντωνη Σαμαρά στην Real News, περι τρομοκρατίας του Σύριζα σε συνδυασμό με το ύφος της ανακοίνωσης που εκδόθηκε για το χιουμοριστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, το Ποντίκι, σε συνδυασμό με τις υπόπτως ανόητες δηλώσεις της κυβερνητικου εκπροσώπου(;) σε συνδυασμό με την άθλια εκμετάλλευση ενος αρχαίου τάφου που τελικά ουδείς γνωρίζει, πλην ίσως του ...Μεγάλου Αλεξάνδρου ποιος είναι μέσα ,σε συνδυασμό με τις κατά καιρούς θεατρινίστικες χαμηλής ποιότητας αστειότητες του Αδώνιδος και τις εξ ισου ανόητες, παιδικές εκθέσεις -ομιλίες του πρωθυπουργού, σε αντιδιαστολή με τις ευφυείς, στα όρια της αθλιότητας -ποτε κανεις δεν έχει τόσο πολυ εξευτελισθεί όσον ο Βενιζέλος- προκλητικές ομιλιες του Ευαγγελου, μας οδηγούν στο συμπερασμα οτι έχουμε να κάνουμε με ενα μοναδικό ιστορικό φαινόμενο, μέσα απο το οποίο αναδεικνύεται όλη η σύγχρονη βλακεία της πολιτικής και του ραγιαδισμού.


 http://exofitsio.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...