Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκας τοις μπουμπουνεύσι...


 
Ενα βασικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι το ακόλουθο: Η ιδεολογία της Αριστεράς είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα κι από μια μερίδα μπάμιες στο μπλέντερ ανακατεμένες με πατσά και χυμό από σαρανταποδαρούσες. Μια σαχλαμάρα και μισή, μια αφόρητη αηδία (την οποία προπαγανδίζουν άτομα προδήλως βαρεμένα), ένα ολόκληρο κόμπλεξ και μια σκέτη παραφροσύνη έχουν επικρατήσει καθολικά! Μόνο στην Ελλάδα! Το αποτέλεσμα; Οι λίγοι, νοητικά και συναισθηματικά πρωτόγονοι (και αρκούντως κονομημένοι), να κάνουν τη ζωή της πλειοψηφίας από δύσκολη έως αφόρητη.
Τα παραπάνω ισχύουν για τους προνομιούχους της Αριστεράς, που κάνουν καριέρα με πλαστά πτυχία, πέτσινες σκέψεις, μαϊμού αναλύσεις και ντεμέκ αγώνες. Οσοι τους ακολουθούν «ψήνονται» από το βαρύγδουπο υφάκι και είθισται να πληρώνουν και τη νύφη. Να μη σας τα πολυλογούμε, η Αριστερά έχει επηρεάσει εδώ και χρόνια όλες τις εκδηλώσεις του συλλογικού βίου και έχει απλώσει τη σάπια αρίδα της από τη Γαύδο μέχρι το Σουφλί. Σαν μεταδοτική ασθένεια, σαν σμήνος από ακρίδες, δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο. Τη γλώσσα τη ρήμαξε. Την οικονομία την κατάπιε. Την παιδεία τη διέλυσε. Τα ΜΜΕ τα σάχλεψε.


Μουντρούχοι
Ολα τα αποσάθρωσε στο διάβα της. Κοντεύει δε να βγάζει... γραμμή ακόμα και για τη θρησκευτική λειτουργία! Στο Απολυτίκιο του Σταυρού οι μουντρούχοι της Αριστεράς δεν ανέχονται να ακούν στη φράση «νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος» τη λέξη «βασιλεύσι» διότι τους θυμίζει το πολίτευμα που άλλαξε με το τελευταίο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα! Αφενός είναι ευτύχημα που στο άκουσμα της λέξης «νίκας» δεν καταλαβαίνουν τη φίρμα με τα σαλάμια και αφετέρου είναι εντελώς απαράδεκτο από την πλευρά των πιστών να δέχονται να αλλάζει το κείμενο στο απολυτίκιο και η λέξη «βασιλεύσι» να γίνεται «ευσεβέσι». Λες και ο βασιλιάς ενοχλεί την Αριστερά περισσότερο από την ευσέβεια.

Τέλος πάντων, οι αριστερίζοντες υποδύονται τους ακρότατα θιγμένους όποτε ακούγεται η λέξη «βασιλεύσι» και προβαίνουν σε απεχθέστατα κομπαρσιλίκια, διαταράσσοντας λειτουργίες, ιεροπραξίες, τελετές. Παρακαλούνται πιστοί και ιερείς να μη... μασάνε από την αριστερή «ευθιξία».

Ενα πρόσφατο κρούσμα είχαμε και από τον Γκλέτσο, σε αγιασμό σε σχολείο της Στυλίδας, αλλά αυτός μάλλον αντέδρασε έτσι λόγω άγνοιας. Εχει δει στις τηλεοράσεις να αντιδρούν στο «βασιλεύσι», τσίνησε κι αυτός...


Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...