Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ!!!


Η ώρα πλησιάζει. Οι μαριονετοπαίκτες έχουν εκατοντάδες χορδές στα δάκτυλά τους και τα κινούν με μαεστρία οδηγώντας εκεί που θέλουν, για μια ακόμη φορά, μια αμνοποιημένη ανθρωπότητα. Κι αυτή τη φορά τα σχέδιά τους είναι ακραία άρρωστα. Εδώ και χρόνια, παρασκηνιακά τα Μ.Μ.Ε αναπαράγουν με απόλυτο συγχρονισμό όσα πρέπει ο αμνός να ακούσει ώστε να σταθεί αρωγός στα σχέδιά τους.

Όλα άρχισαν με...
τη δημιουργία μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Που καλά κρατεί και θα επιδεινώνεται μέχρι την επόμενη μέρα. Αυτό έχει φέρει ολοένα αυξανόμενες λαϊκές μάζες στα πρόθυρα της ανέχειας. Κι όταν φτάσεις εκεί, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Είσαι έρμαιο των πιο διεστραμμένων προθέσεων του άρχοντα της στάνης. Χωρίς όνειρα, χωρίς διάθεση ανέλιξης, απλά και μόνο με το άγχος της καθημερινής επιβίωσης, το μόνο που χρειάζεσαι για να σηκώσεις όπλο χαμογελώντας, είναι το κίνητρο.

Το επόμενο μέρος του σχεδίου είναι η εξοικείωση με τη βία όσων επί δεκαετίες ένοιωθαν πως ζούσαν εν ειρήνη. Έτσι, μίσος σπέρνεται στις καρδιές των αντιπάλων του επόμενου μεγάλου πολέμου. Κι αυτό είναι που πλέον συμβαίνει καθημερινά. Έμαθε ξαφνικά όλη η ανθρωπότητα πως υπάρχουν εκπρόσωποι της "θρησκείας τής ειρήνης" που αποκεφαλίζουν, τεμαχίζουν, εκτελούν ψυχρά... Η αλήθεια βέβαια είναι πως υπήρχαν πάντα, αλλά σίγουρα σε πολύ μικρότερο βαθμό. Και η δύση δεν το γνώριζε παρά μόνο μέσα από μερικά φιλοσυνωμοσιολογικά ιστολόγια. Τώρα; Τώρα ένα φρικτό βιντεάκι την ημέρα πετυχαίνει να εμφυτεύει τη φυσιολογικότητα και το κίνητρο της μελλοντικής αιματοχυσίας στα μυαλά και τις καρδιές ακόμη και των πιο ειρηνιστών. Πετυχαίνει και κάτι ακόμη. Τους κάνει βίαιους. Η βία φέρνει βία και αυτό έχει αποδειχτεί στο παρελθόν πολλές φορές. Ο καθημερινός βομβαρδισμός με βίαιες εικόνες, ξυπνά τα πιο ζωώδη ένστικτα στους εν δυνάμει βίαιους χαρακτήρες. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί σε όλες τις κοινωνίες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Και δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση, όλοι είμαστε συγκοινωνούντα δοχεία. Όπως η βία των λίγων μένει σε λήθαργο στις κοινωνίες όπου η ειρηνική συνύπαρξη όλων είναι καλά ριζωμένη στους πολίτες, έτσι ακριβώς η έξαρσή της θα ξεκλειδώσει τα καλά κρυμμένα εγκεφαλικά ντουλαπάκια που δημιουργούν αιμοβόρες συνάψεις στα μυαλά και των πιο αγαθών. Όταν οι οικονομική κατάσταση και η έντεχνη εκπαίδευση στην αποδοχή της κανονικότητας της βίας, φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, τότε θα μένει μόνο η αφορμή. Και μη γελιόμαστε. Ο πόλεμος δεν είναι απαραίτητο να είναι Ισλάμ-Δύση. Όταν ο πόλεμος αρχίσει και αιωρείται στη σκέψη των πολιτών, θα πολεμούσαν οποιονδήποτε με την πρώτη αφορμή. Και μην ξαναγελιόμαστε. Όλοι θα πάρουν όπλο.

Στα λίγα χρόνια που απομένουν πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου, ένα μπορεί να κάνει όποιος ακόμη θεωρεί δυσοίωνες τις παραπάνω λέξεις. Βέβαια, χωρίς πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Να απλώσει τις κεραίες του ψηλά ώστε να μη χάνει τίποτα, αλλά να κρατά τον εαυτό του και τους γύρω του μακρυά από διδαχές βίας προερχόμενες κυρίως από τα αιώνια φερέφωνα των εξουσιών (βλέπε τράπεζες), τις εκκλησίες των θρησκειών. Γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ακόμη και ακραία αριστεροί, έως και αριστερόπληκτοι έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τις διεθνιστικές τους πεποιθήσεις και να το σιγοψιθυρίζουν...

Έρχεται πόλεμος!


 http://www.3ystra.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...