Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα παρέτειναν την άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων για τα καταστήματα της Σαρωνίδας




news-nyxterina-kentra Νέα εστία έντασης προβλέπεται να δημιουργηθεί από διαφωνούντες
Σχεδόν τα μεσάνυχτα τελείωσε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στα καταστήματα της Σαρωνίδας. Η εισήγηση της προέδρου της δημοτικής κοινότητας,  ήταν η άδεια λειτουργίας να δοθεί μέχρι τη 01:30 τις καθημερινές και μέχρι τις 02:30 τις  Παρασκευές και τα  Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε
από το 2007. Το ίδιο ωράριο που είχε εισηγηθεί  η επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου η οποία συνεδρίασε γι΄ αυτό το θέμα στις 10/6/2011, είναι 01:00 και 02:00.
Ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Πέγκας πρότεινε να δοθεί άδεια μέχρι τις 02:00 τις καθημερινές και μέχρι τις 03:00 τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα, πρόταση που έγινε αποδεκτή από το συμβούλιο και την οποία υπερψήφισε και η αντιπολίτευση πλην του εκπροσώπου της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή συσπείρωση Σαρωνικού». Ο κ. Γιώργος Μπιθυμήτρης υποστήριξε να μην δοθεί άδεια, ταυτιζόμενος με δημότες της Σαρωνίδας οι οποίοι παραβρέθηκαν στην  συνεδρίαση και πήραν τον λόγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενες από συμβούλους της πλειοψηφίας,  ο δήμαρχος φέρεται να υποστήριζε, ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν χορηγείτο άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων μέχρι το πρωί,  θέλοντας προφανώς να ισοσκελίσει τις αντιδράσεις των καταστηματαρχών για την υπέρμετρη αύξησης των τελών, για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από τα καταστήματα σχεδόν κατά 25%, που έχει αποφασίσει πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο.
ΠΗΓΗ: http://attikosparatiritis.wordpress.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...