Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

200 μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ προστατεύουν τους βουλευτές!!




Πληρώνουμε την αστυνομία για να προστατεύει εμάς, τους πολίτες αυτής της χώρας, από κάθε κακοποιό στοιχείο, και τα λαμόγια οι πολιτικάντηδες της Βουλής, δεσμεύουν εκατοντάδες αστυνομικούς μοναχά για την πάρτι τους!!




Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας είχουν ληφθεί για να ... προστατευτούν (!!!) οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που συμμετείχαν εχθές το βράδυ στην διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση. 


Η πρόσβαση στο κέντρο...


ήταν απροσπέλαστη ενώ τους βουλευτές  προστατεύαν και διακόσιοι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ!! 



Σε όλα τα κάθετα στενά της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Μεγ. Μουσικής μέχρι την Βουλή ήταν αποκλεισμένα για να μπορούν οι βουλευτές να μετακινηθούν προς την Βουλή χωρίς πρόβλημα


Κλούβες των ΜΑΤ έχουν ζώσει τη Βουλή από την πλευρά των λουλουδάδικων ενώ μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη έχει τοποθετηθεί διπλή σειρά από κιγκλιδώματα που είναι ενωμένα μεταξύ τους με ατσαλόσυρμα.


Δεκάδες αστυνομικοί των ομάδων Δίας και Δέλτα περιφέρονταν με τις μοτοσυκλέτες τους στους δρόμους γύρω από την Πλατεία Συντάγματος ενώ είχει καταστρωθεί σχέδιο από την Αστυνομία έτσι ώστε οι βουλευτές να καταφέρουν να έχουν πρόσβαση στο Κοινοβούλιο αλλά και να καταφέρουν να αποχωρήσουν μετά τα μεσάνυχτα όταν θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης.


Το σκηνικό περιλάμβανε  και χιλιάδες τουρίστες οι οποίοι περιδιαβαίνουν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας ανάμεσα σε Αγανακτισμένους, πάνοπλους αστυνομικούς, πανό και δεκάδες μικροπωλητές που έχουν εγκατασταθεί στην κάτω μεριά της Πλατείας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...