Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο Παπανδρέου είναι ο καλύτερος και πιό ειλικρινής πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ


Γράφει ο Μίνωας Μασώνης.

Διαφωνώ πληρως μαζι σας. Ο ΓΑΠ είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτε. Αγαλμα θα έπρεπε να τον κάνουμε. Τι να κανει ο άνθρωπος. Προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η ΝΔ τα είχε κάνει σκατά. Το ΠΑΣΟΚ έφερε τη δημοκρατία.
Καλά τα είπε ο Πάγκαλος, του οποίου την.....
εξυπνάδα δεν φτάνει κανείς μας. Οι στρατιωτικοί είναι τεμπέληδες. Δεν παράγουν τίποτα. Ο Πάγκαλος εχει δίκιο. Οι μονες κατηγορίες που ακουμε για τον Παγκαλο είναι ότι έκλασε τον Πρετεντέρη και ότι είπε στους Αμερικανούς ότι τη σημαια θα την πάρει ο άνεμος. Και συτό σωστό είναι. Πολιτικός είναι. Τι θέλατε να πεί. Ελάτε να πλακωθούμε; Αφου όλοι εμείς οι νεοέλληνες κάνουμε πόλεμο απο τον καναπέ. Λέτε να μη το ξέρει; Λέτε ότι γίναμε εξυπνότεροι μετά τα Ιμια;

Eπί τόσους μήνες βρίζετε το Skai γιατι έβγαλε το Βερέμη, που μας απόδειξε ότι περνάγαμε καλά επί Τουρκοκρατίας. Και αυτός δίκιο έχει. Ειναι δυνατόν να μη περνάγαμε καλά και επι 400 χρόνια να μας έχουν οι Τούρκοι για πήδημα και για δούλους;

Eπι ΝΔ αποκτήσαμε όλοι τόσα επιδόματα. Η ΝΔ κατέστρεψε τη χώρα με όσα έκανε. Εκανε ανάπτυξη η ΝΔ; Tίποτα δεν έκανε. Εγω μόνο αυτή τη περίεργη ιστορία του Ζαχόπουλου θυμάμαι. Η ΝΔ διόρισε τους περισσότερους στο δημόσιο. Το ΠΑΣΟκ διόρισε ελάχιστους.

Ολοι οι τεμπέληδες στο δημόσιο είναι. Να τους απολύσει όλους ο ΓΑΠ. Ενα εκατομμύριο δημοσιοι υπάλληλοι. ΤΙ παράγουν; Tίποτα. Αμα το κανει μπράβο του. Τόσοι επιστήμονες βγάλαμε πανεπιστήμια και φυγαμε στο εξωτερικό για να τρωνε με δεκα μασέλες οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι τεμπέληδες τών σωμάτων ασφαλείας. Ελεος πια.

Γιώργο, προχώρα, λαός ,κυβέρνηση, Ευρώπη σε εμπιστεύονται.



ksipnistere.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...