Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Τα πιο σκληρά μέτρα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους


ΟΙ BLOGGERS ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Και ενώ η ατιμωρησία και η παντελής απουσία της Δικαιοσύνης στην απόδοση ευθυνών σ' αυτούς που ευθύνονται για τη σημερινή μας εξαθλίωση, έχουν εξοργίσει τον κόσμο, μέχρις εσχάτων, αυτοί επιμένουν:


“Αλληλεγγύη” των φτωχών στο Κράτος (!) με εισφορά από εισόδημα 8.000

- Απολύσεις στο Δημόσιο και πωλητήριο σε ΔΕΚΟ

- Τέλη-φωτιά στα αυτοκίνητα και αύξηση ΦΠΑ στο φαγητό

- Τεκμήρια παντού και μείωση φοροαπαλλαγών

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ
ΜΙΛΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

Σε οχυρό έχει μετατραπεί από χθες, ημέρα έγκρισης από το υπουργικό συμβούλιο του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΝ Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το κοινοβούλιο. Τα γνωστά προστατευτικά κιγκλιδώματα έχουν ενισχυθεί με πασσάλους, ενώ αποκλεισμένη και για τους πεζούς – κάτι το εντελώς παράνομο – παραμένει η Βασιλίσσης Σοφίας, για την οποία όλοι πληρώνουμε φόρους.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για τα πιο σκληρά μέτρα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους και δυστυχώς είναι και τα πλέον άδικα.

ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΙΚΗΣ



ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Το μεσοπρόθεσμο “πέρασε” από το υπουργικό και κατατέθηκε στη Βουλή.

Πάνω, πάνω φιγουράρει η έκτακτη εισφορά σε όλους η οποία ξεκινάει απ' τα 8.000 ευρώ εισόδημα, απ΄ τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους που θα κληθούν να καταβάλουν νέο φόρο 1-3%, αλλά και όλοι οι μισθωτοί ως και 7%.

Θα επιβληθεί αρχικά για δύο χρόνια και το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει να εισπράξει για φέτος 400 εκατ. ευρώ και του χρόνου άλλο 1,4 δισ.

Η αμέσως επόμενη αιμορραγία θα έρθει για όλους με τα τέλη στα αυτοκίνητα που θα αυξηθούν ως και 30%.

Όλοι θα πληρώσουν 23% ΦΠΑ στο φαγητό τους από Σεπτέμβρη, ενώ για το κράτος είναι πλέον πλούσιοι όσοι έχουν (συνολικά) ακίνητα αξίας από 200.000 και πάνω και έτσι βάζει φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας

Με επικοινωνιακό τρικ τελικά το πετρέλαιο δεν αυξάνεται, αλλά θα αυξηθεί ο φόρος (και η τιμή) για χιλιάδες άλλους που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κληθούν να πληρώσουν φόρο με βάσει τεκμήρια που πλέον θα καθορίζουν το εισόδημά τους.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, μεγάλης αξίας ακίνητων, σκάφων αναψυχής και πισινών θα πληρώσουν έκτακτη εισφορά, ενώ θα μπεί φόρος στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Μέτρα συνολικά 200.000.000 ευρώ σε οικονομικά ευκατάστατους την ώρα που η έκτακτη εισφορά σε χαμηλόμισθους-χαμηλοσυνταξιούχους ξεπερνάει το 1,2 δισ.

Παράλληλα παίρνουν με διαδικασία εξπρές σειρά για πώληση λιμάνια, αεροδρόμια και ακολουθούν ΔΕΚΟ.

'Ηδη, έχουν επιλεγεί σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων για ΔΕΠΑ ΕΑΣ, ΔΑΑ ΤΠΔ, Ελληνικό, Φάσμα Συχνοτήτων, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ Κρατικά Λαχεία, ΕΛΒΟ Κοίτασμα Αερίου "Νότια Καβάλα", Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι, Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων Δημοσίου και έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ Καζίνο, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Περιφερειακά Αεροδρόμια και Λιμάνια.

Πηγή:Bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...