Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η ΝΔ σκέφτεται να ψηφίσει τη συμφωνία!



Η ΝΔ σκέφτεται να ψηφίσει τη συμφωνία!Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει η ΝΔ στη βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση που θα συμφωνηθεί στις Βρυξέλλες άφησε σήμερα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Ο γαλάζιος γραμματέας μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ υποστήριξε ότι «αν είναι μια συμφωνία προς όφελος του έθνους, της χώρας, της πατρίδος, είτε χρειάζονται 300 είτε 150 είτε 180, τότε εμείς θα ψηφίσουμε»

Ωστόσο, σχετικά με την έγκριση της νέας συμφωνίας από τη Βουλή, o κ. Λυκουρέντζος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι επιχειρεί να φθείρει τον πρόεδρο της ΝΔ ενώ την ίδια ώρα ζητά συνεννόηση. «Την ώρα που επιζητούν υποτίθεται την συναίνεση του κόμματός μας στην εθνική προσπάθεια, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να την υπονομεύσουν. Ο μεν πρωθυπουργός εμφανίζεται χωρίς να έχει προτάσεις για τη λεγομένη εθνική γραμμή, επί της οποίας υποτίθεται ότι ζητεί τη σύμπραξη των πολιτικών δυνάμεων της χώρας».
Ο γραμματέας της ΝΔ πάντως επέμεινε στη θέση της ΝΔ για πρόωρες εκλογές λέγοντας: «Μπροστά σε αυτή την κατάσταση πρέπει ο ελληνικός λαός να εκφράσει τη βούλησή του. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πάρουν την ευθύνη την ατομική η οποία τους αναλογεί και την κυβέρνηση και τον ηγέτη που θα επιλέξουν την Κυριακή θα πρέπει να τον στηρίζουν και την επόμενη.»
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...