Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Σκληρή γλώσσα για «ουσιαστική χρεοκοπία» από Τσίπρα- Παπαρήγα



«Καταιγιστικός» και καθόλα αρνητικός με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνεντεύξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο.

«Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής είναι ένα ακόμα καρφί στο σταυρό του μαρτυρίου του ελληνικού λαού» εξήγησε ο κ. Τσίπρας, ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «Μετά απο δέκα χρόνια θα μας βγάλουν φτωχούς και ταπεινωμένους. Ποιος να τους εμπιστευθεί ότι θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους» ; Το μνημόνιο της λιτότητας μας οδήγησε στην ουσιαστική χρεοκοπία της χώρας, τόνισε.


«Μας έβαλαν σε εθνική περιπέτεια για να μας οδηγήσουν στη φτώχεια. Η συνταγή του ΠΑΣΟΚ είναι λανθασμένη και το χρέος πρέπει οπωσδήποτε να διαγραφεί» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.


Αρνητικά αντιμετωπίζει όμως και το ΚΚΕ την χθεσινή απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους. Πρόκειται για ένα συμβιβασμό με τους εκπροσώπους των τραπεζών που δεν θα δώσει λύση στην κρίση χρέους και θα επιβραδύνει κι άλλο την ανάπτυξη, δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, η γγ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

«Αποφασίστηκε η πτώχευση και όλα τα άλλα είναι κοροϊδία», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα καλώντας τον ελληνικό λαό «να έχει την άμεση ετοιμότητα για αντεπίθεση».


http://www.newpost.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...