Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Το πιο δύσκολο επάγγελμα στην Ελλάδα, το έχει ο Βενιζέλος!!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ SPIEGEL

Αφιέρωμα έκανε το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel", στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο.. Το περιοδικό αναγνωρίζει τις δυσκολίες που περνά ο υπουργός, αποκαλώντας τον "ταύρο της Αθήνας". "Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε από καιρό, έναν στόχο στο μυαλό του: να γίνει ο....


επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Από τη στιγμή, όμως, που ανέλαβε τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, μοιραία, η πολιτική του μοίρα, συνδέθηκε με αυτή του, μέχρι πρότινος, εσωκομματικού του αντιπάλου, πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, έχοντας πλέον πολύ δύσκολο έργο" αναφέρει το δημοσίευμα. Το γερμανικό αφιέρωμα, μάλιστα, φιλοξενεί και το σχόλιο βουλευτή του ΛΑΟΣ που αναφέρει ότι "έχουμε πλέον δύο πρωθυπουργούς: έναν για τα σαλόνια της Ευρώπης και έναν για να κάνει τη βρώμικη δουλειά στο εσωτερικό".

"Ο πρωθυπουργός επέτρεψε στον εαυτό του να σωθεί από τον σημαντικότερο εσωκομματικό του αντίπαλο. Ο Βενιζέλος ήταν η δεύτερη επιλογή του για το υπουργείο Οικονομικών μετά την άρνηση του Λουκά Παπαδήμου, τέως αντιπροέδρου της ΕΚΤ, να δεχθεί τη σχετική πρόταση. Ο Βενιζέλος το ήξερε αυτό, για αυτό και ήταν τόσο διστακτικός στο να αποδεχθεί" αναφέρει το Spiegel χαρακτηρίζοντας "ξεχωριστό δίδυμο" τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αφού "ένωσαν τις δυνάμεις τους στην πιο κρίσιμη στιγμή της Ελλάδας".

Το δημοσίευμα, μάλιστα, το προχωράει ακόμα παραπέρα, κάνοντας αναφορά στις συζητήσεις διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, από τις οποίες φαίνεται να απουσιάζει το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναφέροντας ως δελφίνους αυτά της Άννας Διαμαντοπούλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.


http://www.on-news.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...