Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ανάμεσα σε σκουπίδια και κλαμπ το γραφείο του Ράιχενμπαχ



«Ανάμεσα σε σκουπίδια και κλαμπ το γραφείο του Ράιχενμπαχ»
Μεταξύ σκουπιδιών και μπαρ είναι το γραφείο του επικεφαλής της task force για την Ελλάδα...
σύμφωνα με όσα «είδε» η Süddeutsche Zeitung. Η εφημερίδα του Μονάχου φιλοξενεί άρθρο για την αποστολή του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει: "Το γραφείο του Χορστ Ράιχενμπαχ βρίσκεται μεταξύ βουνών από σκουπίδια και νυχτερινά κέντρα. Ο Γερμανός έχει αναλάβει να προωθήσει την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα", γράφει η αρθρογράφος Κριστιάνε Σλέτσερ.

«Στην ερώτηση των Ελλήνων δημοσιογράφων για το αν η Ελλάδα θα απολέσει την εθνική της κυριαρχία ο Χορστ Ράιχενμπαχ απαντά με ένα απλό όχι και προσθέτει ότι τα μέλη της Task Force αποκλείεται να ζητήσουν να προεγκρίνουν κάθε απόφαση της κυβέρνησης. Όταν ο Χορστ Ράιχενμπαχ επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης στις Βρυξέλλες έχει μαζί του χειρόγραφες σημειώσεις με τα ζητήματα που χρίζουν, κατά την άποψή του, άμεσης αντιμετώπισης. Ο ίδιος μιλάει ωστόσο για προτάσεις. Ο κατάλογος είναι μακρύς. Ξεκινά από φθηνά φάρμακα, περνά από την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και καταλήγει στο κλείσιμο των χιλιάδων παράνομων χωματερών. Στα μέσα Νοεμβρίου ο Χορστ Ράιχενμπαχ επιστρέφει στην Αθήνα. Τότε θα δει αν η βοήθειά του είναι επιθυμητή», αναφέρει η εφημρίδα, σύμφωνα με την Deuche Welle.



24ωρο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...