Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ 1000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!


Σύμφωνα με πληροφορίες, παύει η ποινή σε χίλιους περίπου αλλοδαπούς, εγκλείστους διαφόρων φυλακών της χώρας και αποφυλακίζονται!!! Ο λόγος της διακοπής εκτίσεως των ποινών τους, είναι η υπερπληθώρα φυλακισμένων που έχουν γεμίσει ασφυκτικά τις ελληνικές φυλακές!!! 
Η Πολιτεία αδυνατούσα προφανώς να αντιμετωπίσει το φαινόμενο, αποφυλακίζει καταδικασθέντες για σοβαρά ποινικά αδικήματα, όπως για κλοπές, ληστείες, επιθέσεις εναντίον πολιτών κ.λ.π.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η εγκληματικότητα η οποία ήδη είναι αυξημένη στη χώρα μας, θα λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις (εφόσον αληθεύει η παραπάνω πληροφορία)!
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες,  η Πολιτεία αντί να έρθει σε συνεννόηση με τις κυβερνήσεις των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι έγκλειστοι αλλοδαποί και να τούς στείλει πίσω στην Πατρίδα τους, αναλαμβάνοντας εκείνη το κόστος, τούς ξαμολάει στην Ελλάδα, με άμεση συνέπεια να συνεχίσουν την εγκληματική δράση τους. 
Με άλλα λόγια, οι κλοπές, οι ληστείες, οι βιασμοί ή και οι φόνοι σε βάρος των πολιτών θα ενταθούν!
Ερωτάται οΥπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής:
Είναι αληθής  η παραπάνω πληροφορία; 
Θα αφεθούν ελεύθεροι  αλλοδαποί εγκληματίες, να αλωνίζουν  στη χώρα μας;
Είναι δυνατόν οι πολίτες, που τιμωρούνται σαδιστικά από την Κυβέρνηση με παράνομα μέτρα λιτότητας να τιμωρούνται και με αυτό τον τρόπο; 
 
 
 
http://indobserver.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...