Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.


   Την ίδια ημέρα που η χώρα "πτώχευε" όπως μας έλεγε ο Κος Στουρνάρας, την ίδια ημέρα τάιζε τους συνδικαλιστικούς φορείς με επιχορηγήσεις δικές μας μέσω του ΟΑΕΔ, με 1.321.064,73 ευρώ.                    


Και βέβαια πώς να μήν ταίσουμε τις οργανώσεις......
Αυτές τους κρατούν ακόμα στην εξουσία.
Πριν μερικές μόνο χιλιάδες χρόνια, αυτοί οι συνδικαλισταράδες κατέβαζαν τον κόσμο για πλάκα σε πορείες και σε διαδηλώσεις καίγοντας και καταστρέφοντας την Αθήνα και τις περιουσίες των πολιτών για να πάρουν δήθεν οι εργαζόμενοι αύξηση 0,5% παραπάνω, η να διαδηλώνουν για την παιδεία.
Τότε βέβαια δεν μίλαγε ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ μια και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διαδήλωση είχε τελικό σκοπό την διάλυση των πάντων στην Αθήνα υπό το πρόσχημα της λήψης αποφάσεων υπέρ των εργαζομένων.
Οι πάντοτε προνομιούχοι με παχυλούς μισθούς συνδικαλιστές ( ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ), εκβίαζαν τότε για να πάρουν περισσότερα. Βέβαια κατεύθυναν τον λαουτζίκο αναλογα με το τι ήθελαν να πετύχουν.
Τώρα ισχύει το ίδιο αλλά απλώς άλλαξε ο σκοπός.
Τώρα τα παίρνουν για να κάνουν ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ μια και ο κόσμος περνά καλά, δουλεύει σε 2-3 δουλειές ο καθένας, δεν έχουμε ανεργία, η παιδεία είναι η κορυφαία στον κόσμο,τα ταμεία ευημερούν και οι συνταξιούχοι πλέον παίρνουν 2-3 ή και 4 συντάξεις, εφάπαξ, και βέβαια αν ο συνταξιούχος παίρνει 7-8.000 ευρώ τον μήνα,σκεφτήτε τι παίρνει ο εργαζόμενος.
Τώρα λοιπόν που εξασφάλισαν τους πολίτες, μπορούν να μοιραστούν και 1.300.000 για τα μικροέξοδα τους βρε αδελφέ.
Τωρα κάποιοι κακεντρεχείς θα πούν 1.300.000 και δηλωνει ο υπουργός οτι θα πτωχεύσουμε γι αυτό θα πρέπει να γινονται διαρκώς φοροεπιδρομές και να κατεβάσουμε τους μισθούς στα 250 ευρώ?
Ναι κύριοι.!!!!
Οι συνδικαλιστές κρατάνε τους εργαζόμενους, τους ελέγχουν, τους λένε πως να διεκδικούνειρηνικά την είσοδο τους στην κατηγορία των ανέργων και οχι να τα σπάνε πλέον όπως έκαναν γιατί ηθελαν παραπάνω χρήματα.
Τότε ζήταγαν χρήματα, τώρα δεν ζητάνε χρήματα, αλλά να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στην δουλειά τους.
Αρα τώρα ειδικά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.
Ετσι λέει το κράτος και αυτοί σαν γνήσιοι υπάλληλοι που είναι, προσπαθούν να το περάσουν.
Αν δεν τα καταφέρουν........ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.
Ετσι οι πολίτες που σέβονται τον εαυτό τους, ΠΡΕΠΕΙ να φροντίζουν όσο μπορούν τους συνδικΑΛΙ(σ)ΤΑΡΑΔΕΣ.
Είπαμε...το αφεντικό πλέον θέλει ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ώστε αν βάλει καμμια 40αρια άτομα να κάνουν "επεισόδια" να μπορούν να ρίχνουν δακρυγόνα για να διαλύσουν ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ που κατεβάζουν οι προνομιούχοι συνδικαλιστές.
Βέβαια υπάρχει και το ΄Σύνταγμα που επικαλούνται - τώρα - ότι πρέπει να δεχθούμε τα πάντα από τους κλέφτες που τα έφαγαν, μια και αυτοί χρωστάνε...δηλαδή εμείς.
Το δικό μου ερώτημα είναι, σε ποιό σημείο το Σύνταγμα λέει ότι " όταν υπάρχει δυσαρμονία μεταξύ πολιτών και κυβέρνησης, οι πολίτες μπορούν να διαμαρτύρονται ΜΟΝΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ "
Ας δούμε τι λέει το Σύνταγμα επ αυτού.
"Η τήρηση του Συντάγματος επαφείεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. "
Λέει πουθενά ειρηνικά???
Αντιθέτως λέει ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ και μάλιστα ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ.
Ετσι το κράτος ταίζει κάποιους, είτε λέγονται δημοσιογράφοι, είτε λέγονται κανάλια,είτε λέγονται εφημερίδες, είτε λέγονται συνδικαλιστές.

Λέει πουθενά ειρηνικά???

* Επειδή κάποιοι μπορεί να πούν ναι, αλλά λέει , "να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. "


Θα τους πώ απλά πράγματα.
Η κατάλυση ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ με την ΒΙΑ μια και δεν νομίζω να ψήφισε κάποιος να του βάλουν νέους φόρους ή να τον βάλουν στην ανεργία, ή να του πάρουν το σπίτι.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΑΤΗ - ΚΛΟΠΗ - ΚΟΡΟΙΔΙΑ και φυσικά είναι ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Και η ληστεία από το κράτος συνεχίζεται.......μέχρι τα επόμενα μέτρα και μέχρι το επόμενο τάισμα υμετέρων.



Σας μεταφέρω απο την επίσημη ιστοσελίδα http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/ada/%CE%924%CE%A3%CE%9B4691%CE%A92-9%CE%92%CE%9B
by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...