Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους γυφτοσκοπιανούς, για να πάρει τη δόση;;


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

Ρε για κοιτάξτε έναν... μακεδονομάχο...!

Σε αυτό το άρθρο αναφέρεται - εκτός των νέων μνημονίων (!!!) που θα επιβληθούν προκειμένου να πάρουμε τη δόση - και κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό:

Και αν όλα αυτά...

συμβούν στη Σύνοδο Κορυφής θα αποφασισθεί η εκταμίευση του πρώτου μέρους της δόσης των 44 δις ευρώ, την ίδια ώρα που η Ευρώπη θα αποδέχεται και η Ελλάδα θα συμφωνεί, τα Σκόπια να ονομασθούν Macedonia- Skopje!!

Η πλέον θλιβερή λήξη δηλαδή του Σκοπιανού, για την Ελλάδα. 

Η απόλυτη ήττα...

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

Έχετε συμφωνήσει, θρασύτατοι της συγκυβέρνησης που μας μιλάτε και για "πατριωτικό καθήκον" (=ικανοποίηση τοκογλύφων), ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;;;

ΕΧΕΤΕ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ;;;

Και αν ναι, το κάνατε για να πάρετε τα χρωστούμενα των τοκογλύφων;;;

Προσέξτε καλά!

Το ότι έχετε αποβλακώσει τον Ελληνικό λαό με τουρκοσήριαλ και τρομοκρατήσει με τις δόσεις, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν καποιοι... ΤΡΕΛΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!

Σας προειδοποιούμε να το ξανασκεφτείτε!!! Δεν πρόκειται να περάσει έτσι αυτό, ούτε θα μας τρομοκρατήσετε πάλι με το ψευτοδίλημμα "Παραχώρηση ονόματος ή χρεωκοπία"!!!

Αλλιώς, σε περίπτωση που ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, θα αντιμετωπίσει την ΟΡΓΗ ενός ολόκληρου λαού...!


Υ.Γ. Θυμάστε που γράφαμε ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ πως θα ξεπουληθούν τα Εθνικά μας Θέματα για να παίρνουμε τις δόσεις; Ε, να λοιπόν που οι «τρελοί θρησκόληπτοι ακροδεξιοί συνωμοσιολόγοι» επιβεβαιώθηκαν για πολλοστή φορά!

Υ.Γ.2 Εσείς, Σεβασμιώτατε Άνθιμε, τι γνώμη έχετε για το...νέο όνομα; Συμφωνείτε, όπως κάνατε και με το «Σλαβομακεδονία»...;







hellas-orthodoxy.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...