Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και η νέα τάξη πραγμάτων!!!

Καταστροφικά δελτία ειδήσεων, τρομακτικότερα ενημερωτικά πρωϊνάδικα – μεσημεριανά – για να φτάσουμε «ομαλά» στις βραδινές ειδήσεις!!! Τράπεζες που σε παίρνουν τηλέφωνο ότι ώρα γουστάρουν για να σου θυμίσουν πως τους ανήκεις και πόοοοοοοσα άλλα που δεν θυμάμαι ή δεν θέλω να θυμάμαι. Ο φόβος και η ανάγκη της επιβίωσης είναι ο τέλειος συνδυασμός όπλων για να ελεγχθούν συμπεριφορές σε πρώτη φάση και με τον καιρό και ο τρόπος σκέψης. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και μισή τζούρα βλακείας τότε το μέλλον προβλέπεται δυσκοίλιο και μεταξύ μας καλό θα είναι να έχουμε μια βαλίτσα έτοιμη δια παν ενδεχόμενο… κάτι που δεν το θέλω… δεν θέλω να αφήσω τη χώρα μου βορρά στους πεινασμένους λύκους… όμως άλλοι μου την ετοιμάζουν!... Βλέπε Σμύρνη… Κωνσταντινούπολη… χαμένες Πατρίδες!!!
Στην αρχή όλα είναι γραφικά στην χειρότερη και στην καλύτερη αδιάφορα. Δεν έχει σημασία πια. Το πείραμα πέτυχε σε αυτή τη γενιά.
Στη διάρκεια αυτού του πειράματος τα ΜΜΕ έσπρωχναν τον κόσμο να εμπιστευθεί τις οικονομίες που είχε και δεν είχε (βλ. δάνεια) στο χρηματιστήριο κάνοντας τον να νιώθει δυο φορές προνομιούχος, αφέντης, μάγκας και καταφερτζής. Το αποτέλεσμα γνωστό. Η μεσαία τάξη αποδυναμώθηκε. Ρευστοποιήθηκε η γη της και σκλαβώθηκαν οικογένειες σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε σημείο να κολλάνε στα ονοματεπώνυμα αντί του πατρώνυμου τους, την μπράντα του οργανισμού. Μήτσος Καραμπούμπουρας της Eurobαnk, για παράδειγμα. Και για να μη τους γ@μήσουμε το κέρατο μετά από όλα αυτά (γιατί και η μαλακία κάποια στιγμή σταματά) μας πέταξαν ένα στόχο μεγάλο και λαμπερό…. Ολυμπιακοί Αγώνες (δεν νομίζω να ακούτε πρώτη φορά πως η μαλακία τυφλώνει). Και τυφλωθήκαμε. Και υπέρ-υπερχρεωθήκαμε στους ίδιους και στους συνεταίρους αυτών.
Ο κίνδυνος όμως να βαρεθείς τη μαλακία παραμονεύει πάντα. Για να μην διαμαρτυρηθούμε ξαφνικά οι με το ζόρι και μη, μαλάκες, το κόλπο ήθελε και μπαμπούλα. Σκάει κατά λάθος (?) μια βόμβα στο λιμάνι και εν μια νυκτί αποκτούμε την πιο σύγχρονη, γατίσια, βαρβάτη αστυνομία worldwide. Ποιος μαλάκας να κουνηθεί; Εν τω μεταξύ και αφού στην Σοφοκλέους χρεοκόπησαν μέχρι και οι κουλουράδες Ltd. οι τραπεζικοί οργανισμοί έδιναν δάνειο σε όποιον περίμενε στη στάση για το λεωφορείο. Τόσο εύκολα, τόσο ύπουλα.
Μέσα σε αυτό το κλίμα υπήρξαν πολλοί που εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση φόβου, ανασφάλειας και επειδή ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά, κάποιοι άρχισαν δειλά δειλά να βγαίνουν στις οθόνες λέγοντας για το τέλος του κόσμου στην τράμπα της χιλιετίας και άλλα τέτοια δοκιμασμένα παλαβά ευαγγελικού τύπου.
Μετά -και αφού όλοι επιβιώσαμε από τον όλεθρο, τον Αρμαγεδδών, τη Δευτέρας Παρουσία και τους ξεχάσαμε γρήγορα- άρχισαν να μπλέκουν, δειλά στην αρχή, αρχαίους συγγραφείς με τον Νοστράδαμο. Πήραμε και του δίδυμους πύργους στο κεφάλι με δώρο ένα γουδοχέρι για αλλαγή. ... Τα χτυπάμε όλα αυτά μαζί και βάζουμε λίγο από ξανθό γένος, UFO, μπούφο, Νεφελίμ και Ελοχίμ, Καραπιπερίμ, δυο σκελίδες Σείριο, μια κουταλιά της σούπας από το “ο Αγών μου”… δυο, τρεις… βάλτε το όλο, δε γαμιέται…Όσοι με καταλαβαίνετε δε με παρεξηγείτε.
Η μόνη αντίδραση του μαλάκα ήταν να αλλάξει μαέστρο (και δικαίως), ψήφισε άλλη κυβέρνηση και το tempo άλλαξε. Όμως έγινε πιο γρήγορο, παρόλο που ο καινούριος μαέστρος υποσχέθηκε ο ρυθμός να είναι σαν το “love me tender”… και για να μη χάνει τη φόρμα του ο τρισμάλακας, τον πλάκωσε με καινούριους φόρους με παραλλαγμένα ονόματα, μια εσάνς αστυνομοκρατίας και με κάμερες στους δρόμους. Όταν τα πράγματα έγιναν ζόρικα για τον μαέστρο και τους μαλάκες, εμφανίστηκε νέος ψευτομεσσίας!!!
Βγάζει κέντα ο Γιώργος… Πρωθυπουργός… ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
Αποτέλεσμα; 2 χρόνια μετά, η βουλή αρχίζει να μυρίζει πιο πολύ σαπίλα. Μαγκιά τους; Όχι φυσικά! Μαλακίας μας… έργον, που σε συνάρτηση με τις παραπάνω καταστάσεις βγήκε ποίημα και άντε να τους ξεκολλήσεις από κει μέσα τώρα… ή μάλλον, παίξε το πιο δυνατά πατριώτη, αδελφέ… μαλάκα. Μύρισε ο κόσμος όλος καμένο εγκέφαλο. Οι καινούργιοι μαέστροι μετά το Γιωργάκη συνεχίζουν την καταστροφή που η Δευτέρα Παρουσία ωχριά μπροστά τους. Για να πηδήξουμε πλέον λέει, πρέπει να δουλεύουμε μέχρι τα 95 και με μισθό πουρμπουάρ Πάλι χρειάζεται αλλαγή σκεπτόμαστε οι μαλάκες!
Έτσι τώρα έχουμε πάλι τους Μάγιας και το τέλος του κόσμου. Και η νέα τάξη πραγμάτων καλά κρατεί. Για να δούμε πώς και πόσο ακόμα θα βαράει αυτό το βιολί με το φόβο, τη βλακεία και την τρομοκρατία των ηλιθίων απέναντι στους απελπισμένους μαλάκες!!!
 
 
 https://www.facebook.com/O.feugatos/posts/262100657248692
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...