Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Την ερχόμενη εβδομάδα η σύνθεση της επιτροπής προσωπικοτήτων που θα προετοιμάσει το δημοψήφισμα!




Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της επιτροπής προσωπικοτήτων που θα προετοιμάσει το δημοψήφισμα για τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος. Δεσμεύτηκε ότι τα μέλη της επιτροπής δεν θα προέρχονται μόνον από το ΠΑΣΟΚ, αλλά η σύνθεσή της θα έχει "ευρύτατο" χαρακτήρα.


Παράλληλα, δήλωσε ότι ρόλο στη διαμόρφωση της ατζέντας του δημοψηφίσματος θα παίξει και το Κοινοβούλιο, διευκρινίζοντας ότι όλα θα τεθούν υπόψη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

«Γίνεται για να αντιμετωπιστούν οι βασικές αιτίες και παθογένειες που γέννησαν τα ελλείμματα και μεγάλωσαν το χρέος. Ανοίγουμε μια μεγάλη πολιτική ατζέντα για τη χώρα», ανέφερε για το δημοψήφισμα.

Χαρακτήρισε άκαιρη τη συζήτηση περί άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, σημειώνοντας ότι υπάρχει η συνταγματική πρόβλεψη που την κατοχυρώνει. Κληθείς να σχολιάσει πρόσφατες τοποθετήσεις του Θόδωρου Πάγκαλου για το θέμα, ανέφερε ότι ακούγονται πολλές γνώμες. Υποστήριξε ότι είναι αναγκαία η αναδιάρθρωση και αξιολόγηση του Δημοσίου για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...