Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΥΛΑΙΑ ΠΕΦΤΕΙ... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑ...


Καμία απολύτως διαπραγμάτευση δε γίνεται και δε θα ήταν δυνατόν να γίνει ανάμεσα στις δυνάμεις της ξένης κατοχής και τα πρόθυμα ανδρείκελα που ασέλγησαν ξεδιάντροπα πάνω στην ίδια τους τη χώρα…

του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κι όσο περισσότερο φωνασκούν οι καλαμαράδες και τα τηλεοπτικά φερέφωνα που στήριξαν αναφανδόν το ολέθριο έργο τους…

Όσο περισσότερο φλυαρούν περί δήθεν συμπληγάδων και αποφασιστικότητας του χρεοκοπημένου πολιτικού προσωπικού, μπροστά στα ανοικτά ζητήματα εν όψει της επανόδου των υπαλληλίσκων της τρόικας…

Η αλήθεια παραμένει σκληρή και αδυσώπητη, και ως τέτοια είναι αδύνατον να κρυφτεί κουκουλωμένη κάτω από τέτοιες μεγαλοστομίες.

Η συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων έχει επιδείξει τέτοιας έκτασης προκλητική εθελοδουλία, που...
πλέον θεωρείται ξοφλημένη ακόμη και από αυτούς που τη χρησιμοποίησαν.

Το τελευταίο τους χαρτί επιχειρούν να παίξουν το θλιβερό δίδυμο των Σαμαρά – Βενιζέλου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ηρωοποιηθεί ο ντροπιαστικός τους κατήφορος, τόσο στα μάτια των συνενόχων βουλευτών τους στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, όσο και στην κοινωνία συνολικά. Η πορεία τους όμως είναι προδιαγεγραμμένη.

Η αυλαία πέφτει…
Η τρόικα δεν είναι διατεθειμένη να προβεί σε κανενός είδους παραχώρηση, και η απόφασή της να ξεμπερδέψει οριστικά με τα ανδρείκελα, που την υπηρέτησαν είναι πλέον πασιφανής.
Πασιφανέστατη είναι και η ανάλογη διάθεση της Μέρκελ, που παρά τις επικοινωνιακές θριαμβολογίες, δεν έκρυψε την απαξίωσή της απέναντι στο δηλωσία πρωθυπουργό, όταν κυριολεκτικά τον έσυρε έξω από το κάδρο κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου που έδωσαν.
Από κοντά βεβαίως και οι δημοσκόποι, που πλέον άρχισαν να εμφανίζουν μια σχετική σταθερότητα στο εμφαινόμενο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει κυοφορούμενων εξελίξεων.

Και η τελευταία πράξη του δράματος…
Είναι το βρώμικο σχέδιο που αποκαλύπτεται σταδιακά. Το δίδυμο των ανδρεικέλων θα σπρωχτεί βιαίως σε μια ακόμη κορυφαία υπαναχώρηση, και αμέσως μετά θα γκρεμοτσακιστεί προκειμένου να επιχειρηθεί η ελεγχόμενη εκτόνωση της λαϊκής οργής, πριν τα πράγματα προσλάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Η κατοχή δεν φοβάται το ΣΥΡΙΖΑ…
Αντίθετα στο σχεδιασμό της είναι να τον χρησιμοποιήσει, ρίχνοντας νερό στο μύλο της αυταπάτης μιας κοινωνίας που ήδη βρίσκεται σε απόγνωση. Και ταυτόχρονα μέσω αυτού και με εργαλείο τον απόλυτο πολιτικό εκφυλισμό του, να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες αυτής της ευρύτατης σε έκταση εθνοκτονίας που επιχειρήθηκε, μετατρέποντας τον τόπο μας σε θέατρο γενικευμένων νεοταξίτικων πειραματισμών.

Μοναδική ελπίδα επομένως για τον τόπο, ήταν, είναι και παραμένει η ανάδειξη του ηγέτη που θα εμπνεύσει την κοινωνία στον καθολικό της ξεσηκωμό.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...