Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Tούτα εδω είναι που τον τελευταίο μήνα όσοι έχουμε ενεργοποιήσει και εφαρμόζουμε το άρθρο 120 τα δινουμε με ένορκη κατάθεση στην αστυνομία ... δες!!!!



**τα κακουργήματα που τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος εγω και οι συμπολίτες μου έχουμε καταγγείλει και καταδικάσει , ορισμένα εξαυτων , (όπως το κακούργημα της βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , της συγκάλυψης και της αποσιώπησης της εν λόγω δικογραφίας εσχάτης προδοσίας , μας φανερώνουν οτι βρισκόμαστε υπο κατοχή . Και επειδη... σε περιόδους κατοχης οι συγκροτήσεις των δικαστηρίων στερούνται πάσης νομιμότητος , γιαυτο ,και εκείνα τα κακουργήματα(όπως προβλέπεται απο το σύνταγμα και απ το νόμο) ειναι ηδη δεδικασμένα και τελεσίδικα απο το νομοθέτη που συνέταξε το ελληνικό σύνταγμα και εμπίπτουν στο άρθρο 120 του συντάγματος . Καθως η κακουργηματική παράληψη της έγκαιρης έναρξης των ποινικών διώξεων πανω σε δικογραφία εσχατης προδοσιας , καθιστά την κατάλυση του συντάγματος βίαιη και δόλια .Λογικό ειναι άλλωστε αυτα να συμβαίνουν σε περιόδους κατοχης και υποδούλωσης όπως ετουτη.
Ζητώ να ληφθεί υπόψιν ,ώς δεδικασμένο και τελεσίδικο (απο τον νομοθέτη και το άρθρο 120 του συντάγματος ) το γεγονός οτι οι ένοπλες δυνάμεις ειναι ηδη ένοχες για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας , προς το παρόν σας ζητώ να προχωρήσετε σε αποφάσεις οι οποίες θα αποβλέπουν , όχι στην τιμωρία των ενόχων τόσο , όσο , απευθείας ,στην αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειας των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων . Και αυτό, προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι συγκροτήσεις των δικαστηρίων ωστε να μπορούν έκτοτε να δικάζουν νομίμως και να ειναι αναγνωρίσιμες ώς νόμιμες . Διότι τώρα , ως έχει η κατάσταση με τις ενοπλες δυνάμεις να υποχρεούνται στην εκτέλεση εντολων οι οποιες προέρχονται απο κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία απο τη μία και απο την άλλη απο 300σιους ,ηδη ενόχους(επίσης βασει του 120 και δεδικασμένου ήδη απο το νομοθέτη), πολιτικούς για το κακούργημα της συγκαλυψης και αποσιώπησης δικογραφίας που αφορά εσχατη προδοσία, η πατριδα τελεί υπο κατοχή . Και σε περιοδους κατοχής όπως ειναι ετούτη που διανύουμε τώρα στην Ελλάδα, τα δικαστήρια , στερούνται νομιμότητας συγκρότησής των .
Ως απλος πολιτης και μέσω κατοχής δεν δύναμαι να γνωριζω τον ακριβή χρόνο η τόπο έναρξης της τελέσεως των κακουργημάτων που καταγγέλλω, όμως γνωρίζω οτι ειναι διαρκή , κατεπαναληψη και κατεξακολουθηση κακουργήματα με α χρονικη αφετηρία την ημερομηνια 24\11\2011 . Τοτε δηλαδή που για πρώτη φορά , απο την εδρα της βουλης , ανακοινώθηκε οτι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας κατα υπουργων μελων της κυβερνησης . . Οσο για τον τόπο τέλεσης , Οτι τελέσθηκαν στην πατριδαμου ( την Ελλάδα) , αλλα και στο εξωτερικο καθως στρέφομαι κατα πασας αρμόδιας αρχης ανθρωπινων δικαιωμάτων εντός και εκτός Ελλάδος και την καταγγελω για δόλο συναυτουργεία και σύμπραξη με εγχώριους πολιτικους στην ενορχηστρωση και διεξαγωγή παράνομων εκλογων που έγιναν στην ελλαδα στις 6 Μαιου ΚΑΙ 17 Ιουνιου του έτους 2012 Οπου στα ψηφοδέλτια αυτών των εθνικων εκλογών υπήρχαν ονοματα υποψηφίων οι οποιοι ητω κατηγορούμενοι απ τη δικαιοσυνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσιας . Ενώ παράλληλα κακουργηματικα και παράνομα και κατα παράβαση του συντάγματος , δέν ειχαν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες απ το νομο και το συνταγμα ποινικές διώξεις πανω σε κεινη τη μείζονος σημασίας δικογραφία . Και το χειρότερο , οτι εκείνες οι εκλογές , έγιναν δίχως οι επίσημες αρχες να ενημερώσουν τους πολιτες στο όσο αφορά ποιά ψηφοδέλτια και ποιοί ειναι οι κατηγορούμενοι για εσχατη προδοσία(οπου φυσικά ειναι και προς το παρόν αναξιόπιστοι . Επίσης για το οτι οι εκλογες έγιναν τη στηγμη που η ασφάλεια της χωρας βρίσκονταν και βρίσκεται σε αμεσο κίνδυνο καθως οι ένοπλες δυναμεις της χωρας , εκτελούσαν και εξακολουθούν απο τις 24\11\2011 μεχρι και σήμερα να εκτελουν, εντολές κατηγορουμένων απο τη δικαιοσύνη για εσχατη προδοσιας και αναξιόπιστων με τη σφραγίδα της δικαιοσύνης πολίτικων... Επισης για πρόθεση και δόλο με σκοπό την εγκαθίδρυση διαρκους και μονίμου κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας στην Ελλάδα και μόνιμης υποδούλωσης και κατοχης των πολιτων της .

Ενώ , Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τωρα καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπέυθυνων και αρμόδιων , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις και απο τους εν λόγω 300σιους βουλευτές -υπουργούς. . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της αυτεπάγγελτης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου, οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντάς έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
ΖΗΤΆΜΕ Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη. Στρεφόμαστε κατα κάθε πολιτικού και κάθε υπευθυνου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
Σας βεβαιώνω , πως απο τωρα και στο εξής ο,τιδήποτε σχετικό με την κατοχή της πατρίδος πέσει στην αντίληψή μου το οποίο θα βοηθήσει στην απελευθέρωση , θα επανέλθω να σας το καταθέσω ενόρκως .***

Σημ.....(Μη γελιεσθαι διοτι σε περιόδους κατοχής όπως ετουτη που διανύουμε τώρα στην ελλάδα , οι συγκροτήσεις ΟΛΩΝ των δικαστηρίων στερούνται νομιμότητας . Και συνεπώς οι αποφάσεις των ,(πέραν της ηδη δεδικασμένης και τελεσιδικης που εμπίπτει στο άρθρο 120) άσχετα αν εκεινες ειναι ή όχι ευνοικές προς το λαο η προς την ευνοϊκή μεταχείριση της υποδούλωσής του, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕς ,*ΑΚΥΡΕς *

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985..
— with Giannis Anastasioy.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...