Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Στη βουλή η δικογραφία για Γιακουμάτο...


Τη δικογραφία που αφορά στον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο, διαβίβασε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη βουλή, προκειμένου να ...

αποφανθεί για την άρση ή όχι της ασυλίας του.

Η δικογραφία είχε ήδη διαβιβαστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η τελευταία τη διαβίβασε στο Κοινοβούλιο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητεί την άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Γιακουμάτου, ώστε να διερευνηθεί αν προκύπτει ποινική εμπλοκή του στην υπόθεση του οίκου ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος», οι υπεύθυνοι του οποίου ελέγχονται για φορολογικές παραβάσεις πλημμεληματικού βαθμού.

Σημειώνεται ότι όπως είχε αποκαλύψει η Realnews καταθέσεις τόσο τροφίμων του οίκου ευγηρίας, όσο και υπάλληλων της οικονομικής αστυνομίας, αποδίδουν στον βουλευτή ενεργό συμμετοχή στην επίμαχη επιχείρηση.

Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενοι, εκτός του ιδίου, η σύζυγος και ο αδελφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου, ενώ δύο υπάλληλοι της επιχείρησης ελέγχονται για ανακριβή δήλωση φορολογικών στοιχείων που αφορά την οικονομική δραστηριότητα του οίκου ευγηρίας.

Yπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στις οικονομικές δραστηριότητες της επίμαχης επιχείρησης...

nonews-NEWS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...