Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Ιωαννίδης: "Αν ο Τζιτζικώστας θέλει να είναι υπό τη σημαία της ΝΔ,να συστρατευθεί μαζί μου"...(σ.σ φουκαριάρη ξανθέ...Ο Τζιτζικώστας είναι υπό τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας. Εσύ είσαι υπό τη σημαία της πολιτικής άνοιξης...)
"Ο κ. Τζιτζικώστας, αν πράγματι θέλει να είναι υπό τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, από αύριο θα έχουμε τη συστράτευση" είπε ο...

υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, από τις Σέρρες όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.

Εκεί βρέθηκε παράλληλα και ο Απ. Τζιτζικώστας, ο οποίος δήλωσε ότι ο συνδυασμός του είναι «μακριά από κόμματα και τέτοιου είδους αγκυλώσεις».

Ο κ. Ιωαννίδης επισκέφθηκε το σπίτι και την ιδιαίτερη πατρίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την Πρώτη Σερρών, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε σύσκεψη με στελέχη της ΝΔ στις Σέρρες και κυβερνητικούς βουλευτές του νομού.

«Η ΝΔ στήριξε την υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επειδή η παράταξη αυτή έγινε από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, για αυτό θεώρησα ότι το βασικότερο πράγμα για μένα, κομματικά, είναι να ξεκινήσω από εκεί που είναι ο τόπος του Κωνσταντίνου Καραμανλή που βοήθησε τον τόπο, τα μέγιστα, όσο δε βοήθησε ποτέ κανένας άλλος βάζοντας σαν πρώτο σκοπό το καλό της πατρίδας» είπε στις δηλώσεις του ο κ. Ιωαννίδης...
protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...