Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άδωνις μηνύει σκύλο στο Twitter!!!


Μήνυση κατά του χρήστη του Twitter, με το nickname @KOPRITHS έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας ουσιαστικά να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Η μήνυση κατατέθηκε κατά του χρήστη , μόνο και μόνο επειδή ο @KOPRITHS,  ζητούσε επίμονα απο τον Υπ.Υγείας, να απαντήσει αν όντως, όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC, πήγε στο γραφείο φαρμακοβιομήχανου για να τον συναντήσει, λίγο πριν ψηφιστεί η τροπολογία για τα φάρμακα στη Βουλή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο A.Γεωργιάδης στρέφεται εναντίον χρηστών του Twitter επιχειρώντας να ποινικοποιήσει και τα social media.
Ένα χώρο  επικοινωνίας, όπου ο καθένας συμμετέχει με τη θέλησή του και έχει πέραν όλων των άλλων, τη δυνατότητα να απαντήσει άμεσα και δημόσια σε όλους.
Ο Γεωργιάδης πιστός στην παρελκυστική τακτική πολιτικών στη χώρα, που αντί να απαντούν σε δημοσιεύματα όπως οφείλουν ως δημόσια πρόσωπα, καταφεύγουν σε μηνύσεις,προσπαθεί τώρα να μεταφέρει αυτή τη λογική και στο χώρο των social media.

Όλα αυτά βέβαια, ενώ εκείνος είναι καλυμμένος πίσω από την βουλευτική ασυλία και δεν είναι πρακτικά δυνατόν να μηνυθεί από το θύμα του για ψευδή καταμήνυση ή για όσα λέει.
Στην αντίληψη του Άδωνη αυτά όλα είναι ηθικά και δικαιολογημένα, όπως άλλωστε είναι δικαιολογημένο να πεθαίνουν άνθρωποι από την πολιτική του στο υπουργείο και να επιμένει πως τους σώζει.
Να τον χαίρεται ο Σαμαράς και η μονταζιέρα...
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε, το πως θα κινηθούν για την εν λόγω υπόθεση οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές.

koutipandoras.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...