Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αποκαλύπτεται η …μηχανή που στήθηκε για τη …σωτηρία της χώρας


Γράφει ο Αιας
Η «τελική λύση» στο οικονομικό πογκρόμ, που έχει αξαπολυθεί εναντίον των Ελλήνων είναι η απόλυτη φτωχοποίησή τους. Από ευρωπαίοι εταίροι να καταντήσουν επαίτες με μισθούς Βουλγαρίας ή Εσθονίας.
Η ομολογία του υπαλλήλου του ΔΝΤ, Π. Τόμσεν, στο ευρωκοινοβούλιο δεν ήταν κυνική. Απλώς, επαναβεβαίωσε τις........
εφιαλτικές προθέσεις της διεθνούς των τοκογλύφων.
Αποκαλύψεων συνέχεια και για τη …μηχανή που στήθηκε για τη …σωτηρία της χώρας, από τα χείλη γερμανών αξιωματούχων. Το Βερολίνο, που κάγχαζε πως θυσιάζει για τη διάσωση της Ελλάδας τα χρήματα των γερμανών φορολογούμενων, όχι μόνο δεν έχασε ούτε σεντ, αλλά στα ταμεία της χώρας έχουν βρεθεί μέχρι τώρα 15 δισεκ. επιπλέον, εξ αιτίας της ελληνικής κρίσης.
Εξίσου αποκαλυπτικό είναι και το δημοσίευμα του «Der Spiegel», το οποίο αναφέρει ότι ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα κόστιζε στην κεντρική τράπεζα της Γερμανίας πολλά δισεκατομμύρια ευρεώ!
Τα τυχοδιωκτικά διλήμματα των γερμανοτσολιάδων του πολιτικού συστήματος κατάφεραν να διασκορπίσουν τον φόβο πάνω από τα κεφάλια των πολιτών, ώσπου να μετατραπεί ο λαός σε φοβικό κοπάδι και να απωλέσει τις αντιστάσεις του.
Τώρα, πλέον, δεν μπορούν να συγκαλύψουν τα αποτυπώματα της εγκληματικής πολιτικής τους.
ΥΓ. Ιδού, γιατί είχαν «λυσσάξει» οι Βενιζελοσαμαράδες, μετά των διαπλεκόμενων κολλητών τους για να μη λάβει δημοσιότητα η προειδοποίηση της Λ. Κατσέλη, πως ήταν μπλόφα η απειλή για την έξοδο της χώρας από το ευρώ!...
 
 
 http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/03/blog-post_429.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...