Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Το παραληρηματικό «όραμα» της ΧΑ για το 2022: Στρατός στους δρόμους -Παγκόσμια επιρροή και... Πόλη ελληνική...


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις... πολεμικές ετοιμασίες της Χρυσής Αυγής με αναφορές στον στρατό της οργάνωσης και εκπαίδευση πολέμου στα σχολεία. Τα ..
ντοκουμέντα αυτά προκύπτουν από...
μερικές ιδιαίτερα ανορθόγραφες εκθέσεις στελεχών της ακροδεξιάς οργάνωσης που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.
Τα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το vima.gr είναι εκθέσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής, ενώ, στα κείμενα εκφράζεται η βεβαιότητα ότι με κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής το 2022 η Κωνσταντινούπολη και η Μικρά Ασία θα είναι ελληνικές.
«Η Χρυσή Αυγή προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια με αργά αλλά σταθερά βήματα έτσι ώστε να θεμελιώσει τον πυρήνα της και έπειτα να επεκταθεί στο ευρύ φάσμα των πολιτών. Δημιουργούσε μάχιμους αλλά και καλλιεργημένους αγωνιστές που σε μια δύσκολη περίσταση θα την έβγαζε ασπροπρόσωπη και θριαμβεύτρια. Με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να έχει τον δικό της στρατό». Το απόσπασμα αυτό προέρχεται από έκθεση στελέχους της Χρυσής Αυγής που είναι και μέλος μιας άλλης ακραίας οργάνωσης, της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής», η οποία και αποτελεί τμήμα μιας συλλογής 20 περίπου εκθέσεων με θέμα « Η Ελλάδα και ο κόσμος το 2022».
Στις έγγραφες αυτές προβλέψεις, εν πολλοίς «διακαείς πόθοι», αποκαλύπτονται οι πραγματικές στοχεύσεις της Χρυσής Αυγής, οι ακραίες αντιλήψεις των μελών της οργάνωσης που προκαλούν προβληματισμό.
Το «ευχάριστο σενάριο»
Σύμφωνα με το «ευχάριστο σενάριο» Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία θα είναι πάλι ελληνικές, ενώ ο στρατός θα έχει αναλάβει τη φύλαξη των πόλεων.
Ενα χαρακτηριστικό και ιδιαίτερα ανορθόγραφο απόσπασμα αναφέρει «ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΡΙΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ»


Ενα άλλο στέλεχος και υποψήφια βουλευτής της οργάνωσης προβλέπει ότι το 2022 με την πιθανή κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα έχουν εκδιωχθεί σχεδόν όλες οι πολυεθνικές, θα έχουν απελαθεί όλοι οι λαθρομετανάστες ενώ θα είναι στη φυλακή όλοι οι προδότες πολιτικοί. Η ίδια, μάλιστα, φθάνει και στην εκτίμηση ότι η επιρροή της διακυβέρνησης της Χρυσής Αυγής θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο δε κόσμος σε δέκα χρόνια από τώρα θα έχει επηρεαστεί άμεσα από την πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα και θα έχει αλλάξει ριζικά. Ειδικότερα στην Ευρώπη, οι λαοί θα έχουν ακολουθήσει τον δρόμο που άνοιξε η χώρα μας και τα λαϊκά εθνικιστικά κινήματα θα έχουν αυξήσει κατά πολύ το ποσοστό τους ενώ ταυτόχρονα ο κομμουνισμός θα έχει συντριβεί. Οι περισσότεροι μετανάστες θα έχουν εκδιωχθεί από τις φιλοξενούμενες παλαιότερα χώρες».
Η μοναδική ελπίδα της άριας ψυχής
Ενα άλλο στέλεχος της οργάνωσης επισημαίνει οτι το 2022 «Ο Λευκός Ευρωπαίος βλέπει στην Ελλάδα της Χρυσής Αυγής τη μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της Λευκής Φυλής»! Για να συμπληρώσει σε μια έξαρση του οίστρου του: «Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μια Επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων. Εκείνη που αποτέλεσε το εφαλτήριο για τον Λευκό Ανθρωπο να αποκτήσει και πάλι την Αρια Ψυχή του».
Ενα τέταρτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής θεωρεί ορθά μείζον το ζήτημα της μόρφωσης, με μια όμως ορθογραφία που αναιρεί όσα λέει: «Ακόμα και τώρα στους καιρούς που διανύουμε η μορφοση αποτελεί ένα μεγάλο εφόδιο και όπλο στον καθένα ώστε να ξυπνήσουμε από την λύθη». Για να συμπληρώσει λίγο αργότερα (σ.σ.: επίσης με την ορθογραφία του συντάκτη του): «Σιχάθηκα την αρνιτηκότητα το και το ψεμα που μας περυκλείη ασφυκτικά σήμερα». Και επισημαίνει τελικώς στο λογοτεχνίζον κείμενό του: «Αν όλοι γνώριζαν τα πράγματα με τα όνομα τους κι όχι όπως θέλουν να τους φανερώνουν σίγουρα θα είχαμε αποφύγει πολλές λούμπες στις οποίες έχουμε πέσει με τα μούτρα».

 http://www.iefimerida.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...