Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Περίεργα, πολύ περιέργα γεγονότα προαναγγέλονται !!Κάτι το περίεργο συμβαίνει… όποιος έχει άποψη τον παρακαλώ να με διαφωτίση arisjust@hotmail.com

Λοιπόν έχουμε και λέμε…
Από τη μια το μοντέλο πρόβλεψης σεισμών του Ηλία Τσιάπα προέβλεπε μεγάλο σεισμό την 6η Δεκεμβρίου

Τώρα έρχεται η ανακοίνωση της NASA για σκοτεινές μέρες στις 6 Δεκεμβρίου

Έχουμε και την τετράδα των κόκκινων φεγγαριών

Ας δούμε τώρα τι γράφει και η Αποκάλυψη !!!

<< Στο 6ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης υπάρχει μια περιγραφή των γεγονότων (σημείων) που θα συμβούν μόλις πριν από τον Ερχομό του Χριστού:

“Ο ήλιος έγινε μαύρος, σαν τρίχινος σάκος, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα· και τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στη γη, όπως η συκιά ρίχνει τα ανώριμα σύκα της, όταν σείεται από έναν δυνατό άνεμο” (Αποκάλυψη 6:12).

Αυτά είναι τα ίδια σημεία που περιέγραψε ο Χριστός στον Ματθαίου 24:29: “Κι αμέσως, ύστερα από τη θλίψη εκείνων των ημερών, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν”.Η Αποκάλυψη προσθέτει μια ακόμα λεπτομέρεια:

Θα γίνει “ένας μεγάλος σεισμός… και κάθε βουνό και νησί κινήθηκαν από τους τόπους τους” (Αποκάλυψη 6:14). Ο ίδιος σεισμός περιγράφεται και στο κεφάλαιο 16· εκεί προστίθεται επιπλέον ότι “μεγάλο χαλάζι, μέχρι ένα τάλαντο (30 κιλά!), κατέβαινε από τον ουρανό επάνω στους ανθρώπους” (Αποκάλυψη 16:18-21). Τελικά, “ο ουρανός (θα) αποχωριστεί σαν τυλιγμένο βιβλίο” (Αποκάλυψη 6:14) .>>

shmantikanea
Katohika nea – Eνημερωση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...