Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Οι εγκληματικές οργανώσεις Πασόκ - ΝΔ...


Παραθέτουμε αυτολεξεί από το πόρισμα του γνωστού εισαγγελέα «δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί νόμιμο πολιτικό κόμμα η ένωση προσώπων ή η οργάνωση, η οποία, υπό το μανδύα του πολιτικού κόμματος, επιδιώκει την επίτευξη των στόχων της με τη χρήση σωματικής ή ένοπλης βίας, εκτόξευση απειλών κατά της ανθρώπινης ζωής ή της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε πολίτη, με πραγματικό σκοπό την.... τέλεση αξιοποίνων πράξεων και την περαιτέρω διασάλευση της Δημόσιας Τάξης. Στην περίπτωση αυτή, η λειτουργία ενός τέτοιου κόμματος δεν θα μπορούσε να νομιμοποιήσει την οποιανδήποτε προσβολή, διακινδύνευση ή βλάβη των έννομων αγαθών των πολιτών, αλλά και των εννόμων συμφερόντων του Κράτους».

Σας παραθέτουμε αυτολεξεί απόσπασμα από την ομιλία του Γεωργίου Παπανδρέου στην Δ.Ε.Θεσσαλονίκης στις 16 Σεπτέμβριο του 2006: «υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Ο κ. Καραμανλής δημιουργεί την αυθαιρεσία της εξουσίας, με στόχο να διαμορφώσει μία ανεξέλεγκτη εξουσία, χωρίς διαφάνεια, αρχές και αξιοκρατία. Βλέπουν το κράτος ως λάφυρο, ενώ μία `συμμορία` αλληλοβοηθείται και αλληλοπροστατεύεται».
Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στις 17 Ιουλίου 2007 πάλι ο Γεώργιος Παπανδρέου είπε ότι η ΝΔ αντιλαμβάνεται το κράτος ως «κράτος-λάφυρο» ενώ συμπλήρωσε πως στην κυβέρνηση αναπτύσσονται «φέουδα» και «κολλητοί». Σε συνέντευξη του Γεωργίου Παπανδρέου σε διακαναλική συνέντευξη τύπου στο Ζάπειο στις 30 Σεπτεμβρίου του 2009 δήλωσε μεταξύ άλλων: «θα δοθεί τέλος στη λογική του ρεβανσισμού, τέλος στη λογική του ότι το κράτος είναι λάφυρο του κόμματος που κερδίζει τις εκλογές».
Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 26 Αυγούστου 2013 προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αναφέρεται: «Αυτοί που επί χρόνια μεταχειρίζονται το κράτος ως κομματικό τους λάφυρο, είναι οι τελευταίοι που μπορούν να το μεταρρυθμίσουν», αναφέρει απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο».
Ο Γεώργιος Παπανδρέου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επανειλημμένως και ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορεί ο πρώτος την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο δεύτερος κατηγορεί τις κυβερνήσεις και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ότι βλέπουν το κράτος ως λάφυρο. Ότι είναι μία ομάδα (ο κόσμος το ονομάζει συμμορία), μία συμμορία με τον μανδύο πολιτικού κόμματος με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας και την κερδοφόρα παράνομη άσκησή της.
Νομίζω ότι ταιριάζει γάντι η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα με την προϋπόθεση της συμφωνίας του Παλέρμο η οποία είναι ο προσπορισμός παράνομου κέρδους.
Βέβαια κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση καθώς τα φέουδα και οι κολλητοί και η συμμορία που αλληλοβοηθείται και αλληλοπροστατεύεται κατά τις δηλώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου μάλλον μπλέκονται στο έργο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και στις προαγωγές των ανεξάρτητών δικαστών.
Απόστολος Τζαρός


http://oi-asimvivastoi.blogspot.gr/2014/10/blog-post_280.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...