Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Το πολιτικό volatility οδηγεί στην... δραχμή, λέει το Bloomberg...

Το πολιτικό volatility οδηγεί στην... δραχμή, λέει το Bloomberg

Με ένα προβοκατόρικο τίτλο και ορμώμενο από την πρόσφατη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρακτορείο Bloomberg ανοίγει ένα νέο κύκλο σπέκουλας για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή!!!!....

Σε δημοσίευμά του, το Bloomberg κάνει συγκεκριμένα λόγια για επαναφορά του διλήμματος της Ελλάδας "ευρώ ή δραχμή"¨, στηριζόμενο στις δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη πως "οι επενδυτές των ελληνικών ομολόγων θα ζήσουν σ' ένα τρενάκι του τρόμου τους επόμενους τέσσερις μήνες καθώς η κυβέρνηση θα προσπαθεί να περιορίσει τον κίνδυνο πρόωρων εκλογών".
Συγκεκριμένα, στην συνέντευξή του στο διεθνές πρακτορείο ο κ. Μητσοτάκης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ο Έλληνας πρωθυπουργός καλείται να συγκεντρώσει μέχρι τον Φεβρουάριο την απαιτούμενη κυβερνητική πλειοψηφία για την εκλογή νέου προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η χώρα έρχεται αντιμέτωπη με πρόωρες εκλογές. Κάτι τέτοιο θα επανέφερε στους Έλληνες ψηφοφόρους το δίλημμα του 2012 όταν η συμμετοχή της χώρας στην ζώνη του ενιαίου νομίσματος βρισκόταν σε κίνδυνο.


 http://www.reporter.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...