Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΦΥΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΣ...


Η αποκατάσταση των διαταραγμένων ισορροπιών στην γεωπολιτική επέρχεται πάντα μέσα από πολιτικοστρατιωτικούς τοκετούς και οδύνες. Η φύση απεχθάνεται τόσο το κενό όσο και τις δυσπλασίες που επιφέρει ο κακόβουλος ανθρώπινος παράγοντας. Τα δε συμφέροντα όσο κι αν... ξεκινούν από κοινή βάση, δεν μπορούν να μοιράσουν τα σκήπτρα. Και μπορεί η Ελλάς να διάγει προσωρινά κατοχικό βίο, αλλά ο Σιωνισμός και η Τουρκία σκοντάφτουν στις λεπτομέρειες τού συμβολαίου που τούς συνδέουν.
Το συμβόλαιο που συνδέει τούς δύο άσπονδους «φίλους» μας είναι ο περιορισμός και η τελική καταστολή τού κοιμώμενου Έλληνα γίγαντα. Μια δύναμη που συμπεριφέρεται με την ευθύνη τής προδοτικής της ηγεσίας αντιστρόφως ανάλογα τής θέσεως και τής αποστολής της. Υπάρχει όμως στο πολιτικό παιχνίδι μια ακόμη δύναμη που έχει ζωντανές φιλοδοξίες για τις θερμές μας θάλασσες, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, η Ρωσία.
Στο σημείο αυτό ο Θεός θέτει την Ιστορία σε επανεκκίνηση, επιζητώντας τα αληθινά και στιβαρά ελληνικά χέρια που θα πράξουν το ιερό καθήκον και το χρέος τους σε ράτσα και νεκρούς ήρωες. Και θα το πράξουμε στο ακέραιο, έχοντας κινήσει να λάβουμε το κράτος στα χέρια μας από τούς γραικύλους συνεργάτες τού εχθρού. Διότι η Φυσική Ελλάς μέλλει να αναγεννηθεί μέσα από γεωπολιτικές φλόγες και μεγάλο πόλεμο.
Για να έχουμε το ακριβές πλαίσιο τής πορείας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, θα πρέπει να αντιληφθούμε πως οι συμμαχίες διευκολύνουν τις τύχες τού λαού μας στον βαθμό που τα ξένα συμφέροντα συγκρούονται μεταξύ τους και περνούν από το πεδίο τού εθνικού μας ενδιαφέροντος. Δεν υπάρχουν βολικές συμμαχίες, αλλά συμφέροντα που μάς ευνοούν μονάχα στην περίπτωση που υπάρχει ελληνικό στρατηγικό σχέδιο. Κατά συνέπεια, χρειαζόμαστε άμεσα πίσω την εθνική μας κυριαρχία με μια Ισχυρή Λαϊκή και Εθνικιστική κυβέρνηση να απελευθερώνει τον ελληνικό στρατό στην από κοινού εργασία για τον μετασχηματισμό τής Ελλάδος σε Μεγάλη Δύναμη.
Στην Κύπρο που διάγει ομοίως με την Μητροπολιτική Ελλάδα περιορισμένο από πολιτικής και οικονομικής άποψης βίο, ο σχεδιασμός τής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης ωστόσο έχει λάβει σχήμα, έστω και με την κάθοδο Αμερικανών, Ρώσων, Ιταλών, Κορεατών, Γάλλων, Ισραηλινών και άλλων. Με αποτέλεσμα οι Τούρκοι που ζητάνε μερτικό σε πλούτο και περισσότερο ελληνικό χώμα, να εξαπολύουνε τα πολεμικά τους σκάφη και να αποκλείουν τις ερευνητικές ζώνες τού κυπριακού φυσικού αερίου, παρακωλύοντας τις εργασίες των ξένων γεωτρύπανων.
Τουρκικές φρεγάτες, τορπιλάκατοι και κορβέτες παρακολουθούν τις γεωτρήσεις στα κυπριακά ενεργειακά οικόπεδα. Και από κοντά το περίφημο τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός που δραστηριοποιόταν στη Μαύρη Θάλασσα, έχει πλέον λάβει τις εντολές για την μετατόπιση τού ενδιαφέροντός του νότια τής Κύπρου. Οι συνομιλίες των προσκυνημένων με την Τουρκία από Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο χαμηλώνουν κάτω από τις πιέσεις των τουρκομογγόλων φίλων τους. Κι αυτό διότι οι αμερικανοσιωνιστές θέλουν το μοίρασμα τής πίττας μεταξύ των εμπλεκόμενων, με την μερίδα τού λέοντος δική τους. Με τούς Τούρκους να ζητούν το ίδιο. Μερίδιο ή τίποτα και πόλεμο. Και η Ρωσία έχει ήδη ξεκαθαρίσει στην Τουρκία ότι οι ενέργειές της είναι πρόκληση για τις υποθέσεις Κύπρου και Α. Μεσογείου.
Η Τουρκία ωστόσο προβάλλει μέσα από συνέδρια και εκθέσεις την Δυτική Θράκη που ονειρεύεται από το τουρκικό όπως ισχυρίζεται χθες στο ακόμη πιο τουρκικό σήμερα. Εκδηλώσεις που γίνονται με την παρουσία εξίσου κυβερνητικών παραγόντων τής Άγκυρας και Γκρίζων Λύκων, όταν το ψευτορωμέϊκο διώκει τούς Έλληνες Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής, χαρίζει πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα σε τουρκόψυχους, δίδει γη και ύδωρ στις διεκδικήσεις τής Άγκυρας. Οι δε προοδευτικές εκπαιδευτικοί τής σοσιαλιστικής παράγκας ποτίζουν τούς εν λόγω νεοοθωμανισμούς.
Οι αλβανοί καταληψίες τής αλύτρωτης Βορείου Ηπείρου μας μετά από τον μεγαλοϊδεατισμό που επέδειξαν με το πανί τους στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τη Σερβία, έστειλαν κατσαπλιάδες να χτυπήσουν και να τρομοκρατήσουν τα αδέρφια μας στην κατεχόμενη Δερβιτσάνη. Ηχήσανε λένε όπλα και καμπάνες ελληνικές από λεβέντες Βορειοηπειρώτες.
Και στην Μητροπολιτική Ελλάδα, στρατός, αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες είναι εφ όπλου λόγχη με σχέδιο για να αποτρέψουν τζιχαντιστικό ακρωτηριασμό τής Ελλάδος. Αλλά αυτό που θα συμβεί είναι η συντριβή τής λαθραίας λαίλαπας και τής συντροφιάς της. Ο χαλασμός που γυρεύουν θα αντιστραφεί και θα καταστρέψει ολοσχερώς τούς νεοταξικούς χαλαστήδες. Και τα χώματα πάλι ελληνικά θα γενούν. 
Τώρα λοιπόν, στον καιρό τού μεγάλου χαλασμού, θα αποδοθεί η δικαιοσύνη που πρέπει στην Ελληνική Φυλή. Δεν υπάρχουν άλλωστε ειρηνικές επαναστάσεις και αναστάσεις. Πάντοτε προηγούνται ο φθόνος και η σταύρωση, όπως μάς έχει δείξει ο Χριστός Μας και οι Έλληνες Ήρωες. Αλλά το ορθό ανάστημα καταρρίπτει τούς ζυγούς. Και ο μεγαλύτερος σεβασμός προς το Έθνος είναι η συνέχεια στους Αγώνες των περασμένων γενεών.
Η Πίστη και η Πατρίδα είναι Αξίες Ακατάλυτες ωσάν το Αίμα που ρέει στις φλέβες μας. Κι αν κάποιοι βάλθηκαν να πάρουν τον κόσμο μας, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, ο Στρατός και άπαντες οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή έχουμε βγάλει απόφαση να αποκαταστήσουμε την ελληνικότητα σε όλο το εύρος τής Κραταιάς και Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Με την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό να καλύπτουν Βόρειο Ήπειρο, ενεργειακά οικόπεδα, Κύπρο, Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη και ίσαμε τον Πόντο. Ρώσοι και Κούρδοι ενεργοποίησαν τα τουρκικά κόλλυβα και Έλληνες Αετοί θα ολοκληρώσουν την Φυσική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 
 
 http://stellaioannidou.blogspot.gr/2014/10/blog-post_23.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...