Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

''Δηλώνουν'' ότι συγκεντρώνουν εκατομμύρια γιά την...Ελλάδα. Αλλά, ΠΟΥ είναι, που πάνε τα χρήματα; Οι...''παπατζήδες κροίσοι Ομογενείς'', το δείπνο και ο...''φελλός'' υφυπουργός...


Είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν και οι ''κροίσοι Ομογενείς'', ναι αυτοί που ''ΘΑ'' βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, που ''ΘΑ'' έκαναν επενδύσεις κλπ. Αυτοί που μαζεύουν χρήμα μέσω διαδίκτυου ..

γιά να... βοηθήσουν την Ελλάδα. Μπορεί να μην έκαναν τίποτα από όλα αυτά, αλλά ο Οργανισμός τους ''Ελληνική Πρωτοβουλία'' (The Hellenic Initiative), κατάντησε να κάνει χλιδάτα δείπνα κάθε αρχές Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη (με τιμή εισιτήριου 750 δολ. το άτομο) γιά να...τιμά διάφορους νεόπλουτους. ''Χλιδάτα δείπνα'', φυσικά στο όνομα της φτωχής-πολυχρεωμένης Ελλάδας, που τα μνημονιακά ΜΜΕ στην Αθήνα, μέσω γραφικών ανταποκριτών και απεσταλμένων, πρόβαλαν -ειδικά 2013- ως ''επιτυχία γιά την Ελλάδα''. Εφέτος το δείπνο έγινε 2 Οκτωβρίου '14, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, αλλά χωρίς την παρουσία του ακροδεξιού πρωθυπουργού των ''άκρων''. Τον εκπροσώπησε το ''ψώνιο'' Notis Mitarachi (ο ανίκανος υφυπουργός υποΑνάπτυξης, που γέμισε την Ελλάδα με...''επενδύσεις αερολογίας'', χρήμα σε ''ημέτερους'' κ.ά.), που έγινε ''δεκτός'' και από τον ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'', τον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.
Που πάνε τα χρήματα που μαζεύουν οι ''κροίσοι''; Σίγουρα ΟΧΙ στην Ελλάδα. (Προσοχή στην λεπτομέρεια: ''Μαζεύουν''... ΔΕΝ δίνουν από τα δικά τους. 'Εναν από αυτούς, τον έκαναν και...γραμματόσημο στο ''σάπιο κράτος'' Ελλάδας).
Τα περίεργα: Τον περασμένο χρόνο (Οκτ. 2013) στο δείπνο των ''κροίσων'', με την παρουσία του πρωθυπουργού Ελλάδας, είχε ανακοινωθεί ''δωρεά 100 εκατομ. δολ.'' από το ''Ιδρυμα Νιάρχου'' στην Οργάνωσή τους. Μετά την ''διθυραμβική'' δημοσιότητα από ανταποκριτές και απεσταλμένους ''ημέτερων'' ΜΜΕ Αθηνών (και από την ημερήσια ''γεροντοκόρη'' Αστόριας), η ''είδηση'' -γιά κάποιον ανεξήγητο λόγο- ''εξαφανίστηκε'', μαζί με την...δωρεά.

Που πάνε τα χρήματα; Οι ''κροίσοι'' δηλώνουν επίσημα ότι στα δύο δείπνα (αρχές Οκτώβριου 2013 και 2014) συγκέντρωσαν 2 + 2.3 εκατομ. δολάρια., σύνολο 4.3 εκατομ. χώρια αυτά από το διαδίκτυο (όπως αναφέρουν έγγραφα, ίσαμε 15 Σεπτ. 2014 συγκέντρωσαν ποσό 5.5 εκατομ. δολ. συν 2.3 εκατομ. από δείπνο Οκτωβρίου 2014, σύνολο 7.8 εκατομ. δολ.). Αυτόν τον χρόνο έδωσαν μόνο 300.000 δολ. (Μάϊο) γιά τα χωριά SOS. Το ερώτημα: ''Τι ρόλο παίζουν'', ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν; Που πάνε τα χρήματα; Γιατί εξακολουθούν να ζητούν ''προσφορές'' μέσω διαδίκτυου;Και τα πιό ωραία: - Μέλος του Συμβούλιου της Οργάνωσης των ''κροίσων'', είναι και ηγετικό στέλεχος του...τουρκικού ''λόμπι'' στις ΗΠΑ.
- Ρεζιλίκια: Μιλώντας στο δείπνο των ''κροίσων'', ο Καλαματιανός πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Χρ. Παναγόπουλος, ακουγόταν σαν... ''κομματικός παπαγάλος'' της ''Nέας Δημοκρατίας'' και του ψεύτη πρωθυπουργού. 'Eτσι εξηγείται γιατί επέλεξε ως σύμβολο της πρεσβείας στο facebook, τον...γάϊδαρο.

Μία δημόσια ερώτηση προς ''κροίσους Ομογενείς'' (The Hellenic Initiative): Ως μη κερδοσκοπική επιχείρηση (501c3), μπορείτε να πληροφορήσετε δημόσια την Ομογένεια, ΠΟΥ είστε δηλωμένοι ως εταιρία και γιατί ΔΕΝ κάνατε φορολογική δήλωση 990 γιά τον χρόνο 2013; Μήπως είστε δηλωμένοι στην Πολιτεία...Ντελαγουέαρ (file # 5149700), ενώ ως έδρα εμφανίζετε -παραπλανητικά- την Νέα Υόρκη;

Το ανέκδοτο στην Ομογένεια γιά τους ''κροίσους'' και την Οργάνωσή τους: «Με τον παπαΚαρλούτσο ανακατεμένο στην υπόθεση, περιμένετε να πάνε χρήματα σε άπορους δεινοπαθούντες και ειδικά σε παιδιά, στην Ελλάδα;»

Το ΚΑΛΑΜΙ, υιοθετώντας πρόταση άπορων δεινοπαθούντων Ελλάδας και ειδικά παιδιών, ξεκινά μεγάλη ερανική εκστρατεία
ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ: ''Κροίσοι Ομογενείς'' χρειάζονται την βοήθειά μας. Δώστε ότι μπορείτε σε είδος: Τομάτες, αγγούρια (ζαρζαβατικά γενικά), γιαούρτια κλπ (Επειδή ΔΕΝ έχουν επίσημη διεύθυνση ως Οργάνωση, αν γνωρίζετε τους αξιωματούχους, στείλτε τα σε αυτούς απευθείας).http://www.kalami.net/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...