Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ερευνα κατά ΣΥΡΙΖΑ, εδώλιο για Π.Καμμένο...


Δεν πρόλαβε να κάνει την δήλωση περί προσπάθειας χρηματισμού βουλευτών από επιχειρηματίες που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος
Σκουρλέτης και αμέσως η...
εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη,διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του, προκειμένου να ερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της δωροδοκίας βουλευτή. Την έρευνα θα διενεργήσει αντιεισαγγελέας Εφετών.

Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει τέτοιο αδίκημα, θα διαταχθεί η δίωξη του βουλευτή για διασπορά ψευδών ειδήσεων...

Την ίδια ημέρα, τελείως τυχαία, λίγο μετά την ανακοίνωση της αυριανής συνάντησης του πρόεδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ανακοινώθηκε ότι καθίζουν στο εδώλιο τον πρώτο, λόγω της περσινής δήλωσης του "Να λιντσάρουν τον Πάχτα" (ναι, τον σημιτικό πρώην υπουργό που έριξε την κυβέρνησή του μετά το σκάνδαλο του 2004) που θεωρήθηκε προτροπή σε αδικοπραξία.

Ενα εδώλιο για τον Καμμένο, μία προκαταρτική έρευνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και μία επαπειλούμενη δίωξη σε βάρος βουλευτή του, ουσιαστικά, όταν αγριέψουν τα πράγματα μέχρι τον Φεβρουάριο μπορεί να δούμε και κάποιους άλλους να κάνουν παρέα στους "εγκληματίες" του Λαϊκού Συνδέσμου που έχει κλειστεί στην φυλακή...

Η δήλωση Σαμαρά, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την "πηγή" των παραπάνω εξελίξεων:

«Χαιρετίζω την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών για τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού Βουλευτών.

Μόλις προχθές, είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Καλώ τον κ. Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία.

Διαφορετικά, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές».

Και βέβαια ακολούθησε η δήλωση του "συνταγματολόγου" Ε.Βενιζέλου που χαρακτήρισε "Δικονομικά και θεσμικά επιβεβλημένη χαρακτήρισε την επείγουσα προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου".
 
 
 http://ksipnistere.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...