Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

"Όπου κατουρούν πολλοί μαζί, γίνεται ποτάμι"


«Η λαϊκή σοφία παρουσιάζει γλαφυρά τα προγραμματικά δομικά στοιχεία των υποτιθέμενων νέων πολιτικών δυνάμεων. Οι πράξεις τους αποκαλύπτουν ότι οι εξαγγελίες για νέα πολιτικά ήθη, η υποτιθέμενη διαφορετική πρόταση από την ‘’σαπίλα’’ που μας κυβερνά, το ανάθεμα όλου του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος από την εναλλακτική των υποτιθέμενων ανέντακτων, αποδεικνύονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες», αναφέρει σε.... δήλωσή της αναφορικά με την απόφαση των ΝΔ, Ελιάς και Ποταμιού να καταψηφίσουν στην Ευρωβουλή τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, η...
ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή.
Η κ. Μακρή επισημαίνει ότι: «τους πολλούς της ΝΔ ακολουθούν για να διαπραγματευτούν την προίκα Ελιές και Ποτάμια. Το συμφέρον της χώρας δεν τους ενδιαφέρει. H εντολή του ελληνικού λαού δεν τους απασχολεί».
«Στο Ευρωκοινοβούλιο οι αντιπρόσωποι της Ελιάς και του Ποταμιού συντάθηκαν με την Νέα Δημοκρατία καταψηφίζοντας πρόταση για απόδοση γερμανικών αποζημιώσεων στη χώρα μας. Τα παραμύθια τελείωσαν, οι μάσκες πέφτουν. Το παλαιοκομματικό κατεστημένο όσα προπετάσματα καπνού και εάν χρησιμοποιεί δεν μπορεί να κρύψει ούτε την ύπαρξη του, ούτε τις επιδιώξεις του, ούτε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί» συμπληρώνει η βουλευτής Κοζάνης.
Καταλήγοντας η κ. Μακρή σημειώνει: «η πρόταση προς τον ελληνικό λαό είναι μια και ξεκάθαρη. Εγγραφή των γερμανικών υποχρεώσεων από αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο στον ελληνικό προϋπολογισμό και διεκδίκηση τους μέσω συγκεκριμένων νομικά ορθών, θεσμικών και πολιτικά αποτελεσματικών διαδικασιών που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές βάσει της διεθνούς πρακτικής. Όσο και εάν η Συγκυβέρνηση χρησιμοποιεί τεχνάσματα παραμονής στην εξουσία. Όσο και εάν το ξεπούλημα βαφτίζεται ‘’εθνική σωτηρία’’ τόσο οι έλληνες πολίτες θα αντιλαμβάνονται την πραγματική πολιτική τοποθέτηση αυτών που ζητούν την ψήφο τους».
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...