Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!...


ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΣΟΚ επικρατεί για μια ακόμα φορά στο ταλαιπωρημένο Κτηματολόγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται μπαράζ προεκλογικών και φωτογραφικών αναβαθμίσεων, με “τακτοποίηση” προσκυνημένων οπαδών της...
γαλαζοπράσινης «συγκυβέρνησης», εξαργυρώνοντας έτσι τα ρουσφέτια και τις χάρες που ανταλλάσσουν διαχρονικά οι διοικήσεις, με μερίδα “κηφήνων” που λεηλατούν ανερυθρίαστα τον δημόσιο οργανισμό.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Μεσογείων, το οποίο με απευθείας διορισμό βρέθηκε εν μία νυκτί στην θέση του Προσωπάρχη, μαζί με την Διευθύντρια Κτηματολογικών Γραφείων, συμπατριώτισσα και προστατευόμενη του Υπουργού ΥΠΕΚΑ, ανέλαβαν δράση να προωθήσουν τη σύζυγο του πρώτου και να κλείσουν το «μάτι», σε όσους έχουν τέτοιου είδους «αιτήματα», για άμεση αποκατάσταση…

Το σχεδιασμένο εδώ και καιρό έγκλημα, όπως μαθαίνουμε, συντελέστηκε τον προηγούμενο μήνα, όταν το προερχόμενο κατά κύριο λόγο από τη Νέα Δημοκρατία Διοικητικό Συμβούλιο, δεχόμενο ως συνήθως εντολές και εισηγήσεις από “κύκλους” του ΥΠΕΚΑ, αλλά και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Δ.Σ της Κτηματολόγιο, ψήφισε στα μουλωχτά την τακτοποίηση κι άλλων «πράσινων παιδιών», αναβαθμίζοντάς τα χωρίς να τηρηθούν στοιχειωδώς οι διαδικασίες από την «ανεξάρτητη» Γενική Διεύθυνση, αλλά ούτε κατ ελάχιστο και ..τα προσχήματα. Το σκανδαλώδες διευθυντικό δικαίωμα, που παρέχεται απλόχερα εκεί στη Μεσογείων σαν προωθητικός μηχανισμός σε φίλους και ημετέρους, έφεραν το προσωπικό στα «Κάγκελα». Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας αλλά ακόμα σπουδαιότερα, διαταράσσεται η εργασιακή ειρήνη και οι κανόνες αξιοκρατίας και δικαιοσύνης.

Μάλιστα, η φιλόδοξη τμηματάρχης και σύζυγος του προσωπάρχη του οργανισμού, που παρεμπιπτόντως με τη αδίστακτη συμπεριφορά της δεν φαίνεται να απολαμβάνει αποδοχή και σεβασμό από το προσωπικό, είχε προσπαθήσει κάμποσες φορές και με προκλητικά θρασύ τρόπο να σκαρφαλώσει στην ιεραρχία, όχι μόνο όταν το «έπαιζε» Νεοδημοκράτισα για να την προσλάβει ο Σαρακατσάνος Γ. Σουφλιάς, αλλά κυρίως όταν το «ξαναγύρισε» γλύφοντας το Βαθύ πλέον ΠΑΣΟΚ των τελευταίων ετών, πιέζοντας συνεχώς μαζί με άλλους καλοθελητές τα διάφορα γραφεία υπουργών και λοιπών παραγόντων (βλέπε Χρυσοχοϊδη, Λαλιώτη κλπ)..

Η υπόθεση χρειάζεται εσπευσμένα έρευνα από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και από κάθε άλλο ελεγκτικό μηχανισμό.

Κάπως έτσι πάγωσε αναίτια και ο τελευταίος διαγωνισμός για την επιλογή του ενιαίου κτιρίου, αφού δεν τους «βγήκε» το σενάριο να μεταστεγάσουν τον οργανισμό στο «Πασοκικό» κτίριο της οδού Ιπποκράτους, (που μετά την εκκένωσή του από το καταχρεωμένο ΠΑΣΟΚ ψάχνει ενοικιαστή) εξυπηρετώντας έτσι και τον φεσωμένο από το “κίνημα”, ιδιοκτήτη!

Η είδηση όμως που έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», όπως μαθαίνουμε από τους εργαζόμενους, είναι ότι μετά την ψήφιση του νόμου 4164/2013, το ΔΣ της Κτηματολόγιο ΠΑΣΧΕΙ αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας της σύνθεσής του, άρα και των αποφάσεών του. Καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν οι υπεύθυνοι του υπουργείου και ειδικά ο Γ. Γραμματέας του (κομματικό στέλεχος της ΝΔ), πριν ακυρωθεί κανένας διαγωνισμός και χρειαστεί πάλι το έρημο το δημόσιο να επιστρέψει χρήματα, όπως ακριβώς έγινε την προηγούμενη δεκαετία.

Υ.Γ.: Πολλά χαιρετίσματα στον δεύτερο όροφο του Μεγάρου Μαξίμου, που εδώ και χρόνια έχει παραδώσει (άνευ όρων!!!) το Κτηματολόγιο, στο ΠΑΣΟΚ του ..4% 


 http://fimotro.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...