Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η καταγωγή του Τσίπρα, η Naomi Klein και η παραπληροφόρηση του συστήματος...


Σ.Αντιπληροφόρησης: Η κ. Κλάϊν είναι ένα ακόμη εργαλείο του Διεθνούς Εβραϊσμού ώστε να ελέγξουν και την αντιπολίτευση. Άλλωστε ο ίδιος ο Λένιν που είχε εβραϊκές ρίζες είχε δηλώσει ότι "ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις την αντιπολίτευση είναι να την οδηγείς"!
Και τι θα ήταν καλύτερο για το εβραϊκό ιερατείο απ' το να ελέγχει και το κίνημα της αντιπαγκοσμιοποίησης.

Και ενώ λοιπόν απ' τη μία ελέγχουν όλες τις τράπεζες της Wall Street και όλες τις κεντρικές και μεγάλες εμπορικές, την ίδια ώρα πλασάρουν τους δικούς τους "περιούσιους" να κατευθύνουν το κόσμο που αντιδρά στα σχέδιά τους για Jew World Government σε λάθος δρόμο.

Τι εννοούμε;
Αντί να πάει ο εξαγριωμένος κόσμος σε περίπτωση εξέγερσης στις τράπεζες και στα σπίτια του Ρόθτσιλντ και τον υπολοίπων Τραπεζιτών και μεγαλο-ραββίνων και να απαιτήσει δικαιοσύνη απ' αυτούς που εξαπάτησαν συνειδητά την ανθρωπότητα, αν ακολουθήσει αυτά που λέει η Κλάϊν και η απανταχού αριστερο-προοδευτικοί δήθεν αντιπαγκοσμιοποιητές θα κυνηγάνε φαντάσματα που θα φέρουν πινακίδες "καπιταλισμός", "κεφάλαιο", "τράπεζα", "αγορές" και "πολυεθνικές".


Τα "περιούσια" Starbucks ας πούμε απ' την κ. Κλαϊν χαρακτηρίζονται ως "πολυεθνική" εταιρεία, την ώρα που είναι εντελώς εβραϊκή! Δηλαδή πρέπει επειδή τα Starbucks κλέβουν τον Έλληνα χωρίς να πληρώνουν φόρους κτλ να κυνηγήσουμε ως "καπιτάλα" τον μαραγκό της γειτονιάς που έχει 5 φράγκα παραπάνω;

Για αυτό άλλωστε και προσπάθησε να την αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας(τελικά ανέφερε την Ναόμι Κάμπελ). Αν η κ. Κλάϊν έλεγε ότι το κεφάλαιο είναι ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ, ο Βάρμπουργκ, ο Μπερνάκι και οι λοιποί Εβραίοι τραπεζίτες, τότε ο Αλέξης σαν "περιούσιος που είναι δεν θα την ανέφερε ποτέ!
Αλλά είπαμε.. Το παιχνίδι είναι πολύπλοκο και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε το "κεφάλαιο" αλλά ένα συγκεκριμένο λαό!

  
 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...