Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Παγκόσμια πρωτοτυπία ή μάλλον παγκόσμια μαλακία που μας δέρνει.


Παγκόσμια πρωτοτυπία ή μάλλον παγκόσμια μαλακία που μας δέρνει.

Οι γερμανοί ξανάρχονται για να μια νέα αδελφοποίηση των λαών

Μόνο που στο ρόλο της αδελφής θα είμαστε εμείς! Τέτοιο πήδημα ετοιμάζονται να μας ρίξουν. Αξίζει άραγε τον κόπο να μας πηδάνε χωρίς σάλιο οι ομόευροι εταίροι μας και εμείς για να τα βλάλουμε πέρα να πηδάμε ο ένας τον άλλον για να μαζέψουμε λεφτά; Αξίζει τον κόπο να γίνουμε όλοι μία τεράστια παρτούζα που θα μας οδηγήσει τελικά στην τρέλλα του Νέρωνα; Η απάντηση είναι αυτονόητη. Ήδη ως νεόκοπη Ρώμη καίγεται η Αθήνα κάθε νύχτα. Τέρμα τα μπουζούκια και το clubbing. Το μεγαλύτερο event είναι το φασκέλωμα στο
Σύνταγμα. Λέιζερ, μουσική, πάθος, μέχρι και after βρώμικο. Το μόνο που λείπει είναι να βγουν οι βουλευτές να τους πλακώσουν στις κλωτσιές οι παρευρισκόμενοι. Να φάνε πόρτα κοινώς, γιατί από ότι φαίνεται το ελληνικό party έφυγε από χέρια των προμηθειών και των ρουσφετιών είναι ήρθε στα χέρια κάθε απλού πολίτη. Και σε αυτό το party δεν μπαίνουν πια πολιτικοί.

Το είδε αυτό η αδέλφω Χίτλερ (βλέπε Άνγκελα) και μας έδωσε τρεις μήνες ακόμη παράταση ζωής.
Ε, ρε ραγιάδες ξεσηκωθείτε! Ήρθε η ώρα να κάψουμε όλα τα γερμανικά αυτοκίνητα που αγοράσαμε τα τελευταία χρόνια (με δάνεια φυσικά) όπως έκαψαν τα σουτιέν τους οι φεμινίστριες την δεκαετία του ’60. Ήρθε η ώρα αποκαρβοξυλιώσουμε κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια και δονητές που αγοράζαμε (πάλι με δανεικά) made in Germany. Βλέπεις το τυρί το βλέπαμε, την φάκα ούτε που την διακρίναμε. Επιχορηγήσαμε για δέκα ολόκληρα χρόνια με τον μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας το μεροκάματο του Γερμανού εργάτη ο οποίος τώρα θέλει να μας διώξει και από το club. Πουλήσαμε τον ΟΤΕ, το αεροδρόμιο, τον Alpha, τον κόλο της γυναίκας μας και αντί να μας πουν ευχαριστώ βγήκαμε και χρεωμένοι! Παγκόσμια πρωτοτυπία ή μάλλον παγκόσμια μαλακία που μας δέρνει. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα λεφτά που χάσαμε, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τώρα πρέπει να ανεχτούμε να μας ζαλίζουν και τ΄αρχίδια και να μας ισοπεδώνουν ψυχολογικά. Να ακούς τον μαλάκα τον Γιούνκερ να λέει σε forum στο Μόντρεαλ ότι οι έλληνες είναι ζάμπλουτοι!!!!!

Ότι έχουν μεγάλη προσωπική και δημόσια περιουσία για πούλημα! Όσοι νομίζουν ότι φέτος θα τους σώσει το καλοκαίρι και τα περιβόητα μπάνια του ελληνικού είναι γελασμένοι οικτρά. Γιατί και στις παραλίες υπάρχουν βότσαλα πολλά βότσαλα.

Υ.Γ
Το πόσο κομπλεξικοί είναι αυτοί που μας κοροϊδεύουν φαίνεται από το ότι αποφάσισαν να αυξήσουν το Φ.Π.Α στην εστίαση και στην έξοδο από 13% σε 23%.
Βλέπεις νομίζουν ότι η διασκέδαση είναι χούι για τον έλληνα που δεν θα το κόψει. Αλήθεια πόσα δις ευρώ θα μαζέψουν από αυτήν την αύξηση; Παπάρια μάντολες που λέει και ο Γεωργίου. Απλά θέλουν να μας κλείσουν με κάθε τρόπο στο σπίτι μας.




Γράφει: Ο Red Cool
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...