Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οι «αγανακτισμένοι» περικυκλώνουν Βουλή και Προεδρικό Μέγαρο!



Οι «αγανακτισμένοι» περικυκλώνουν Βουλή και Προεδρικό Μέγαρο!Τι κι αν ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό! Οι «αγανακτισμένοι» δεν …ανασχηματίζουν τις απόψεις και τις προθέσεις του, ούτε πείθονται από γνωστά πολιτικά κόλπα!
Αντ’ αυτού, προτίθενται να κλιμακώσουν τις δράσεις τους περικυκλώνοντας εκ νέου τη Βουλή, ακόμα και το Προεδρικό Μέγαρο στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης! Η απόφαση αυτή πάρθηκε λεπτά μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού από τον Γ. Παπανδρέου, είδηση η οποία εξόργισε την «πλατεία».
Με κεντρικό σύνθημα «είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε», οι αγανακτισμένοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις πλατείες ειρηνικά: «Κάθε μέρα όλοι μαζί! Πιασμένοι χέρι χέρι διεκδικούμε, συζητάμε! Συμφωνούμε, διαφωνούμε! Αλλά όλοι μαζί ένα πράγμα ζητάμε: Άμεση Δημοκρατία Τώρα! Θα παραμείνουμε στις πλατείες ειρηνικά, ενωμένοι και αποφασισμένοι για να ρίχνουμε oποιαδήποτε κυβέρνηση δεν διώξει την τρόικα και το μνημόνιο! Το χρέος τους δεν μας ανήκει και δεν θα το πληρώσουμε!!»
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...