Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τέσσερις προτάσεις για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης...


Σήμερα υπάρχουν στη χώρα μας περίπου 2 εκ. μουσουλμάνοι, από τους οποίους το μεγαλύτερο μέρος είναι παράνομοι μετανάστες.

Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας*.
Με τη συνεχιζόμενη εισβολή τους, το γεγονός ότι γεννούν πέντε παιδιά ανά γυναίκα, έναντι ενός της Ελληνίδας μητέρας, σε συνδυασμό με τη μαζική φυγή των δικών μας παιδιών, σε 20-30 χρόνια θα μας έχουν φτάσει ή και...


υπερκεράσει πληθυσμιακά.

Το τι θα ακολουθήσει είναι γνωστό. Το έχουμε δει στο Λίβανο, στη Βοσνία, στην Κύπρο και αλλού. Από χώρα θα γίνουμε χώρος. Μαλλιά κουβάρια, με μπόλικη Χρυσή Αυγή, τραμπουκισμούς και αιματοκύλισμα, με σαρία και μπούργκα που πολύ θα ταιριάζει στις αριστεροδιεθνίστριες φίλες μου! Γιατί στο τέλος φυσικά, οι μουσουλμάνοι θα επικρατήσουν αφού απλούστατα θα είναι περισσότεροι.

Για την αντιμετώπιση του τεράστιου εθνικού αυτού προβλήματος που υπονομεύει το μέλλον της χώρας χωρίς τραγωδίες τύπου Φαρμακονησίου και Χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς, καταθέτουμε τέσσερις αποτελεσματικές προτάσεις.
Η πρώτη προϋποθέτει ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβάλλει στην Τουρκία την υποχρέωση να υπογράψει το Δουβλίνο ΙΙ, δηλ. να δέχεται πίσω όσους παράνομους μετανάστες έχουν προωθηθεί από εκεί, όπως ακριβώς μας επέβαλλε να κάνουμε και εμείς. Αυτό ακούσαμε ότι έχει γίνει, αλλά αμφιβάλλουμε αν θα εφαρμοστεί στην πράξη.

Η δεύτερη πρόταση, αφορά την χωρίς έλεος εξόντωση των δουλεμπόρων και των άθλιων συνεργατών τους, με τη δημιουργία διεθνούς αστυνομικής δύναμης στα πρότυπα της διεθνούς δίωξης ναρκωτικών.

Η τρίτη συνδέεται με την επιλεκτική εισροή συγκεκριμένου αριθμού αφομοιώσιμων μη μουσουλμάνων μεταναστών.

Και η τέταρτη και πιο σημαντική, αφορά την απαγόρευση εξαγωγής συναλλάγματος από τους παράνομους μετανάστες, σε αντίθετη με τους νόμιμους που θα μπορούν να στέλνουν εμβάσματα στους δικούς τους όπως και οι Έλληνες πολίτες.

Αλλά δυστυχώς, αυτές οι αποτελεσματικές και ανώδυνες λύσεις, δεν εισακούονται από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Και κυρίως δεν είναι επιτρεπτές από την «πολυαγαπημένη» μας ευρωζώνη, η οποία έχει τους δικούς της οραματισμούς για το μέλλον αυτής εδώ της έρμης χώρας.

*Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γενικός Γραμματέας του κόμματος ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση και υποψήφιος ευρωβουλευτής


drachmi5.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...