Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ένα απολιτίκ “φαινόμενο” και ο Mr. Στάζι 2.0. Το “ιδανικό” δίδυμο για μια ελληνική τραγωδία…

Κάποιο “αόρατο” χέρι, με την πτώση της Αν. Γερμανίας, πήρε ένα παντελώς σε όλους άγνωστο άτομο -μια ιδανικά απολιτίκ προσωπικότητα, με “λευκό” πολιτικό “παρελθόν” “tabula rasa”, χωρίς καταγεγραμμένη πολιτική δράση, θέση ή διατυπωμένο “μανιφέστο”- από το πουθενά όπου βρισκόταν (τυπικά η Aνγκέλα ήταν φυσικός σε κάποιο ανατολικογερμανικό ακαδημαϊκό ίδρυμα) και τη “δρομολόγησε” με εξαιρετική ακρίβεια κατ’ευθείαν για την καγκελαρία της
ισχυρότερης οικονομικά χώρας της Ευρώπης.
Η “αναρρίχηση” από το πουθενά της Μέρκελ στην καγκελαρία συνδυάστηκε με την ανάδυση και επικράτηση του -τυπικά- νο. 2 στη Γερμανία σήμερα Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (βλέπε και: Β. Σόιμπλε, το background -σε συνέχειες- του “άτεγκτου” που χαράssει τη στρατηγική της Γερμανίας σήμερα
Διόλου τυχαίος, διόλου ανίδεος, διόλου ανδρείκελο, με σαφή και διακηρυγμένη πολιτική στράτευση στο όραμα της Μεγάλης Αγίας Γερμανικής Αυτοκρατορίας, με σιδερένια θέληση και πολιτική πυγμή, το αληθινό νο. 1 που “κάνει κουμάντο”, προερχόμενος από τα σπλάγχνα των σπλάγχνων του βαθέος γερμανικού και γερμανικού κράτους, με το απαραίτητο παρελθόν οικονομικών σκανδάλων (αποκαλείται Μr. Stasi 2.0 διότι θαύμαζε, προσκάλεσε, μαθήτευσε, διδάχθηκε και εφαρμόζει τις μεθόδους της άλλοτε πανίσχυρης υπηρεσίας).
Έτσι έχουμε και στη Γερμανία το “ιδανικό” δίδυμο για την ηγεσία μιας χώρας, όπως θα το ονειρεύονταν όλες οι μυστικές υπηρεσίες του κόσμου.
Το ανδρείκελο (τυπικά γένους θηλυκού αυτή τη φορά) και τον καρδινάλιο Ρισελιέ που της κινεί τα νήματα.
Και ταυτόχρονα την εξήγηση για που “το πάει” η Γερμανία και γιατί οδηγεί την Ευρώπη εσκεμμένα στη διάλυση (που πολλοί αναρωτιούνται γιατί…)
Απομένει να διαπιστώσουμε αν ο Mr. Σταζι 2.0 θα αποδειχθεί ο νέος Χίτλερ, καθώς και το ποιοι λαοί προορίζονται από τους σκοτεινούς κύκλους για να παίξουν το ρόλο των τότε Εβραίων.
Αναρτήθηκε στις info
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...