Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.............ΑΞΙΖΕΙ


Αν ακόμη λάβουμε υπόψη μας τις εξής καταγγελίες, η παραπάνω διαπίστωση επιβεβαιώνεται απόλυτα.
— σύμφωνα με αποκαλύψεις των δημοσίων οικονομικών υπαλλήλων, που έγιναν το Γενάρη για το 1989, το μέσο μηνιαίο δηλωθέν στην εφορία εισόδημα των μισθωτών ήταν 108 χιλιάδες δρχ., των γιατρών 102 χιλιάδες, των δικηγόρων 80 και των εμποροβιομηχάνων 62 χιλιάδες δραχμές (!!!).
— στη φορολογία κεφαλαίου, σύμφωνα με αποκαλύψεις του ίδιου του υπουργού το Δεκέμβρη, υπάρχουν 1.320.000 εκκρεμείς υποθέσεις, ενώ οι ανέλεγκτες δηλώσεις ανέρχονται σε 5.500.000 με μια διαφορά μεταξύ βεβαιωθέντων και εισπραχθέντων φόρων που φτάνουν 375 δις.
— ενώ θεωρητικά τα κέρδη των επιχειρήσεων φορολογούνται με ποσοστό 46%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ το πραγματικό ποσοστό φορολογίας των επιχειρηματικών κερδών είναι μόνο 5%, δηλαδή περίπου το ένα δέκατο του θεωρητικού ποσοστού.
— σύμφωνα με άλλη καταγγελία των δημοσίων οικονομικών υπαλλήλων οι ανείσπρακτοι φόροι ανέρχονται σε ένα τρις —με συνολικό έλλειμμα του Δημοσίου τομέα 2,5 τρις— από τα οποία τα 400 δις από βεβαιωθέντες και μη εισπραχθέντες φόρους του 89, άλλα 300 δις από ανέλεγκτες εκκρεμείς υποθέσεις, άλλα 300 δις φοροκλοπή ΦΠΑ, δηλαδή μη απόδοση εισπραχθέντων φόρων.
Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτό που γνωρίζει κι ο τελευταίος Έλληνας:
κανένας απολύτως εφοπλιστής, μεγαλοβιομήχανος, μεγαλέμπορος, μεγαλογιατρός, μεγαλοδικηγόρος, μεγαλομηχανικός, μεγαλοαρχιτέκτονας, μεγαλοεργολάβος δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος, φόρο που ν' αναλογεί στο πραγματικό του εισόδημα και στα πραγματικά κέρδη των επιχειρήσεων του.
Το γεγονός αυτό συνιστά ένα απ' τα μεγαλύτερα σκάνδαλα αφού αποκαλύπτει ότι το φορολογικό σύστημα είναι μια απάτη σε βάρος του λαού. Επιτρέπει στα πάρα πάνω ευημερούντα κοινωνικά στρώματα να μην πληρώνουν φόρους κι έτσι να ληστεύουν το λαό. Όσα δεν πληρώνουν αυτοί καλούνται να πληρώσουν για να καλύψουν τα ελλείμματα οι χαμηλόμισθοι φορολογούμενοι άμεσα και ολόκληρος ο λαός με τους έμμεσους φόρους αλλά και με την αύξηση των τιμολογίου των υπηρεσιών της κοινής ωφέλειας. Με μείωση των πραγματικών μισθών στο Δημόσιο αλλά και των συντάξεων, με την αύξηση των κοινωνικών εισφορών, με την υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών στην υγεία, πρόνοια, παιδεία. Αυτό γίνεται σήμερα με τα πρόσφατα μέτρα της κυβέρνησης της Ν. Δημοκρατίας.
Αυτά λοιπόν τα ευημερούντα, μέσα στην προκλητική χλιδή, κοινωνικά στρώματα που αποτελούν τον πυρήνα της άρχουσας μεγαλοαστικής τάξης, όχι μόνο καταλήστεψαν τη χώρα με τις διάφορες κομπίνες τους και τις παράνομες εξαγωγές συναλλάγματος, όχι μόνο εκμεταλλεύτηκαν σε βάρος της χώρας τα πάσης φύσης προνόμια και τις φοροαπαλλαγές, τις διάφορες κρατικές επιχορηγήσεις κι επιδοτήσεις, τα αφορολόγητα αποθεματικά, όχι μόνο κατάκλεψαν τα διάφορα θαλασσοδάνεια τους, αλλά επί πλέον ληστεύουν εδώ και χρόνια απ' ευθείας τον ελληνικό λαό, μην πληρώνοντας φόρους κι υποχρεώνοντας τον να πληρώνει γι' αυτούς .

Τα πρόσφατα λοιπόν οικονομικά μέτρα της ΝΔ, που πάρθηκαν με τη σιωπηλή σύμφωνη γνώμη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του Συνασπισμού, δεν στοχεύουν στη δήθεν ανόρθωση της οικονομίας και σε επενδύσεις αλλά στην κάλυψη των ελλειμμάτων διαιώνισης της ληστείας και φοροκλοπής του λαού από τους γνωστούς ευημερούντες προκλητικά φοροφυγάδες και φοροκλέφτες. Τα μέτρα αυτά, που θα τα ακολουθήσουν σύντομα νέα πιο σκληρά, θάχουν σαν συνέπεια η παρατεινόμενη εδώ και χρόνια ληστεία και φοροκλοπή να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις που θα ρίξουν σημαντικά το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, ενώ οι μεγαλόσχημοι θα συνεχίσουν να φοροκλέβουν. Κανένας δεν μπορεί να βάλει φραγμό σ αυτή τη ληστεία παρά μονό οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, εφ όσον οργανωθούν αυτόνομα έξω από τα κόμματα, εφ' όσον στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις. Εφ' όσον οργανωθούν σε μικρές αυτόνομες ομάδες και προχωρήσουν χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα στο άμεσο χτύπημα των απατεώνων δισεκατομμυριούχων που μας ληστεύουν φοροκλέβοντας εδώ και χρόνια. Οι πολυτελείς βίλες τους, κτισμένες στις γνωστές περιοχές με τις ιδεώδεις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, ενώ εμείς καταστρέφουμε καθημερινά την υγεία μας μέσα στη μόλυνση και το νέφος που οι ίδιοι δημιούργησαν, όπως και τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα τους είναι προϊόντα αυτής της ληστείας-φοροκλοπής σε βάρος μας.
Καλούμε λοιπόν όλους τους εργαζόμενους, τους ανένταχτους, τους αγωνιστές της βάσης του ΠΑΣΟΚ και του Συνασπισμού, να φτιάξουν μικρές αυτόνομες ομάδες και να προχωρήσουν με απλά μέσα:
— στο χτύπημα και τον εμπρησμό των πολυτελών επαύλεων
και των πολυτελών αυτοκινήτων των μεγαλοαπατεώνων που μας ληστεύουν φοροκλέβοντας.
— στο χτύπημα και τον εμπρησμό των εφοριών μέσω των οποίων οργανώνεται η ληστεία του λαού.
— στο χτύπημα και τον, εμπρησμό των κατοικιών και των αυτοκινήτων των μεγαλοϊδιοκτητών που διαθέτουν πολλά σπίτια και κερδοσκοπούν ανεβάζοντας στα ύψη τα νοίκια.
— στην καταστροφή των ακυρωτικών μηχανών των συγκοινωνιών και στον οργανωμένο ξυλοδαρμό των ελεγκτών που επιβάλλουν πρόστιμα σε επιβάτες που δεν έχουν εισιτήριο.
Καλούμε τέλος όλους τους χαμηλόμισθους φορολογούμενους και τους μικροεπαγγελματίες στους οποίους οι διάφοροι έφοροι επέβαλαν με τρόπο κομπλεξικό και θρασύδειλο ληστρικά χαράτσια, μην τολμώντας βέβαια να τα επιβάλουν στους δισεκατομμυριούχους με τις βίλες και τα κότερα, να τους καταγγέλουν ανοιχτά, αναφέροντας όλα τα στοιχεία και τοιχοκολώντας τα στις γειτονιές τους, αν ο τύπος αρνείται να τα δημοσιεύσει.
Η σημερινή μας λοιπόν ενέργεια στην Εκάλη, γνωστή συνοικία των απατεώνων, με 23 εμπρηστικές βόμβες, 4 εκρηκτικές και παράλληλη καταστροφή μιας κολόνας της ΔΕΗ με εκρηκτική βόμβα για να κοπεί το ρεύμα, είναι μια πρώτη ενέργεια λαϊκής αντίστασης σ' αυτή τη συστηματική ληστεία-φοροκλοπή του λαού την οποία διαιωνίζουν και επιδεινώνουν τα πρόσφατα μέτρα της ΝΔ αλλά και ενάντια στον εμπαιγμό του απ' όλα τα πολιτικά κόμματα.

ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ - ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΤΩΝ.
Αθήνα 15-5-90 Επαναστατική Οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ


http://to-sisaki.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...