Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Διάγγελμα του αντιβασιλέα «Ράιχ»



Εχει πετάξει και το τελευταίο φύλλο συκής ο Γερμανός «διοικητής» στη χώρα μας Χορστ Ράιχενμπαχ. Με περισσό θράσος συναντήθηκε με 35 πρέσβεις για να τους ανακοινώσει ότι θα κάνει τη μοιρασιά της Ελλάδας και τις μπίζνες που έχουν κλειστεί με αντικείμενο τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας. Το κάλεσμα του κ. Ράιχενμπαχ ήταν επί της ουσίας πρόσκληση ενδιαφέροντος στο μεγάλο πάρτι που στήνεται υπό την αιγίδα της Frau Μέρκελ, γι' αυτό και κάλεσε να συμμετάσχουν σε αυτό και οι χώρες που εκπροσωπούν οι πρέσβεις. Αυτή η συμπεριφορά φέρνει στο φως τα πραγματικά σχέδια που έχει η τρόικα για τη χώρα μας και εξηγεί πλήρως το πάθος των δάνειων δυνάμεων να δεσμεύσουν και την επόμενη κυβέρνηση σε όσα ο κ. Παπανδρέου έχει ήδη υπογράψει μαζί τους.


Ο κ. Ράιχενμπαχ μάλιστα μιλώντας στους πρέσβεις επιβεβαίωσε τον ρόλο του, καθώς χαρακτήρισε τον εαυτό του τοποτηρητή της εκτέλεσης των εντολών που δίνει η τρόικα.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε χθες ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος μιλώντας στον Real fm αποκάλυψε μια ακόμη προκλητική κίνηση του κ. Ράιχενμπαχ, που δείχνει τον ρόλο του στα ελληνικά πράγματα και τη διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελεί.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο κ. Κακλαμάνης, ο κατά το «Spiegel» «Γερμανός πρωθυπουργός» κάλεσε τους πρέσβεις για να μοιράσει τα ιμάτια της Ελλάδας με ψυχρό και κυνικό τρόπο. Είπε μεταξύ άλλων ο Νικήτας Κακλαμάνης στη συνέντευξή του: «Την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα ο κ. Ράιχενμπαχ είχε φωνάξει τους πρέσβεις των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ, περίπου 35. Εκεί τους είπε δυο πράγματα ξεκάθαρα: Το πρώτο ότι ο ρόλος της τρόικας είναι να διαβουλεύεται και να αποφασίζει με την κυβέρνηση και εγώ είμαι ο τοποτηρητής εκτέλεσης των αποφασισθέντων· και το δεύτερο που είπε είναι ότι η Γαλλία έχει αναλάβει τη Δημόσια Διοίκηση, η δε Γερμανία τα της περιφερειακής πολιτικής. Δηλαδή το μπαγιόκο. Ε, τώρα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και μιλάμε για κυβέρνηση Παπαδήμου;»

Να σημειώσουμε ότι η «δ» είχε αποκαλύψει και μια ακόμη συνάντηση του Χορστ Ράιχενμπαχ με τους πρέσβεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αθήνα. Ως αργά χθες το βράδυ κανείς από την κυβέρνηση δεν απάντησε στην αποκάλυψη για τις μυστικές συναντήσεις του Γερμανού διοικητή με τους πρέσβεις και για όσα ισχυρίζεται ότι έχει αναλάβει να υλοποιήσει, ξεπουλώντας κομμάτι κομμάτι τον εθνικό μας πλούτο.


Νίκος Ελευθερόγλου

 http://www.dimokratianews.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...