Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Έλληνες το δίλημμα των εκλογών στις 17 Ιουνίου στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι ''ευρώ ή δραχμή''



 


Το δίλημμα των εκλογών στις 17 Ιουνίου στην Ελλάδα, ΔΕΝ είναι ''ευρώ ή δραχμή'', αλλά ''εξαθλίωση-μνημόνιο-υποταγή ή ανάπτυξη-εθνική κυριαρχία''.

Η αντιμνημονιακή ψήφος στην Ελλάδα στις 6 Μαίου -και η εντυπωσιακή άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ- έδωσε ελπίδα στον εξαθλιώμενο λαό, συντάραξε την Ευρωπαϊκή 'Ενωση, αποτέλεσε θέμα συζήτησης των G8, ενώ ο σκληρός πυρήνας της Ευρωζώνης θα αναγκαστεί να χαλαρώσει τα ''δεσμά''.

Είναι ξεκάθαρο ότι oι Ευρωπαίοι ''φίλοι'' έχουν πανικοβληθεί, όπως ακριβώς και το εσωτερικό ελληνικό διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο και ακόμα σαφέστερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους χάλασε τα σχέδια που έκαναν χρόνια τώρα. Και πανικόβλητοι καθώς είναι κάνουν λάθη. Λάθη που αγγίζουν, αν δεν ακουμπούν, την συνταγματική εκτροπή, αφού ''απαιτούν'' ο λαός της Ελλάδας ''να εκλέξει κυβέρνηση που θα δεσμευτεί με τους όρους του Μνημονίου''.
Δηλαδή, να εγγυηθεί -η κάθε μνημονιακή κυβέρνηση πρόθυμων δοσίλογων- την εξαθλίωση της χώρας πρός.. όφελος των δανειστών-κερδοσκόπων και την απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας.

Εμμετική η παραπληρόφορηση των ΜΜΕ στην Ελλάδα, ευτελισμός της ενημέρωσης- δημοσιογραφίας, με στόχο την ''τρομοκράτηση'' του λαού, από τους ''νταβατζήδες'' που λυμαίνονται γιά χρόνια κρατικά (φανερά ή μυστικά) κονδύλια. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ποτέ ''φεύγουμε από το Ευρώ ή από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση''.


Παρ' όλα αυτά, η ''μιντιακή'' μηχανή των δεδομένων- εξαγορασμένων- πρόθυμων, χρησιμοποιεί κάθε είδους ελεεινή ψευδολογία γιά παραπληροφόρηση- τρομοκράτηση του λαού, ώστε ο ''δεδομένος'' Α. Σαμαράς, να κερδίσει τις εκλογές γιά να ''εγγυηθεί'' την ομηρία της Ελλάδας στους δανειστές, όπως έκανε και με την υπογραφή του γιά το Μνημόνιο 2...
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν αυτός που απαίτησε τις εκλογές στις 6 Μαίου, με αποτέλεσμα να τον ''μαυρίσει'' ο λαός. Αλλά το μήνυμα, δυστυχώς, δεν το έλαβε. Τον εμποδίζει η άκρατη εξουσιομανία και δουλοπρέπειά του.

Μην ξεχνάμε ότι....
χωρίς σοβαρές μεταρρυθμίσεις, χωρίς επανίδρυση του δημοσίου τομέα, χωρίς πάταξη της φοροδιαφυγής, ατιμωρησίας και της διαφθοράς σε όλους τους τομείς, οποιοδήποτε Σχέδιο-Μνημόνιο θα αποτύχει στην Ελλάδα, ενώ ο λαός της θα πληρώνει την ζημιά και οι έχοντες και κατέχοντες '''Ελληνες'', οι συνεργάτες-συνεταίροι της πολιτικό-κομματικής ''χούντας'' θα...εξάγουν τα κέρδη τους στο εξωτερικό.


Γιά χρόνια, ο δημόσιος τομέας ήταν ο χώρος όπου Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ βόλευαν ''ημέτερα κομματόσκυλα-απατεώνες''.
 
 
 http://attikanea.blogspot.com/2012/05/17_25.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...