Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η νέα τάξη πραγμάτων και το "φαινόμενο"Ανεξάρτητοι Ελληνες/Πάνος Καμμένος


Μέρα με την μέρα φτάνουμε στην κρισιμότερη και ιστορικοτερη ψηφοφορία της Ελλάδας μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.Μια εκλογική διαδικασία που θα σφραγίσει για πάντα το μέλλον της χώρας και του λαού που καθημερινά βομβαρδίζεται από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ άλλοτε με τρομοκρατικά μανιφέστα και άλλοτε με πρόστυχες προβοκάτσιες κατά πολιτικών σχηματισμών που έχουν το θάρρος να σηκώσουν ανάστημα κόντρα στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των οργάνων επιβολής της, όπως είναι το ΔΝΤ και η Τρόικα.

Τις τελευταίες μέρες και μέσα στον πολιτικό ορυμαγδό του ψεύδους και της τρομοκρατίας, έγιναν γνωστά μεσώ του διαδικτύου θέματα που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν προκαλέσει ένοπλη εξέγερση, αλλά ο μουδιασμένος από τα πολλαπλά σοκ πολίτης, αρκείται να παρατηρεί και στωικά να υπομένει το μέλλον που γραφούν κάποιοι "κύκλοι"για αυτόν χωρίς αυτόν.


Μια περίπτωση πρόστυχης εμετικής προπαγάνδας και φασιστικής προβοκάτσιας ήταν και η δήθεν ύπαρξη "σχεδίου β" από μεριάς του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου,για υποτιθεμένη σύμπραξη με τα προδοτικά κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητος.Μια προβοκάτσια η οποία είχε στόχο να πλήξει το "φαινόμενο" Πάνος Καμμένος/Ανεξάρτητοι Ελληνες,που παγκοσμίως δεν είχε προηγούμενο, αφού σε δυο μόλις μήνες, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του 10,56% του Ελληνικού λαού, κάτι που τρόμαξε το παγκόσμιο κατεστημένο και τους αόρατους εξουσιαστές που κυκλοφορούν μέσα σε μυστικές λέσχες,υπογείους διαδρόμους σιωνιστικών στοών και λόμπι παγκόσμιας ισχύς.


Αλλά γιατί ο πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να τρομάξει με τις απόψεις του αυτήν την αόρατη και σκοτεινή υπερκυβέρνηση; Γιατί ένας άνθρωπος ο οποίος και πολιτευόταν με την ΝΔ μέχρι πρόσφατα θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που θα ταρακουνούσε συθέμελα τον ανθελληνικό δικομματισμό και κατ' επέκταση όλο το σύστημα της παγκοσμιοποίησης που βασίζεται στο νεοφιλελεύθερο φασιστικό μοντέλο του απολυταρχισμού μέσω της αρπαγής των φυσικών πώρων των κρατών και της χειραγώγησης των πολιτών;Ας δούμε τις θέσεις των ανεξάρτητων Ελλήνων:


- Άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ σε όλη την Ελλάδα.


-Άμεση ανάληψη καταστατικού ελέγχου Τράπεζας της Ελλάδος.


-Συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους από το 1974, του PSI και της πρώτης δανειακής σύμβασης.


-Καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων, για τα οποία «υπάρχει θέμα νομιμότητας


-Ομόφωνη απόφαση για αλλαγή του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών. Πόθεν έσχες για τους πολιτικούς από το 1974 ως σήμερα.


-Ενημέρωση της Βουλής για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων από το 2009 και δημοσιοποίηση όλων των εγγράφων. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για έγγραφα που υπογράφηκαν από την κυβέρνηση χωρίς να έχει το δικαίωμα.


-Εξάντληση των νομικών μέσων για τις γερμανικές αποζημιώσεις και τα κατοχικά δάνεια.


Όπως βλέπουμε από τις θέσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,(ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΡΟ"ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"και παράλληλα να εκθέτει τα σκοτεινά σχέδια των παγκοσμιοποιητων),οι ιδέες περιστρέφονται γύρω από την μάνα πατρίδα Ελλάς και το καλό των πολιτών, κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν συνάδει με τις απόψεις των παγκοσμιοποιητων της Νέας Τάξης Πραγμάτων,που στόχο έχουν την πλήρη κατάργηση του όρου "έθνος-κράτος"και την μετατροπή των πολιτών σε έναν αδύναμο και πεινασμένο, εύκολα χειραγωγουμενο χυλό σκλάβων οι οποίοι και θα άγονται και θα φέρονται ανάλογα με τα κελεύσματα των παγκοσμίων εξουσιαστών...


Αλλά πριν συνεχίσουμε ας δούμε τι είναι αυτή η περίφημη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Το άρθρο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από μια εξαιρετική ανάλυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων από τον συγγραφέα Κεν Adachi που μπορείτε να βρείτε στην :


educate-yourself.org/


Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτικούς δια μέσω των αιώνων , και είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε μια παγκόσμια συνωμοσία που ενορχηστρώθηκε από μια εξαιρετικά ισχυρή με επιρροή ομάδα των γενετικά συγγενών ατόμων (τουλάχιστον στο υψηλότερο κλιμάκια), η οποία περιλαμβάνει πολλούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κορυφαίων πολιτικών ηγετών και την εταιρική ελίτ, καθώς και μέλη της λεγόμενης Μαύρης Φατρίας της Ευρώπης (που κυριαρχείται από το Βρετανικό Στέμμα) του οποίου στόχος είναι η δημιουργία ενός κόσμου (One World) , απογυμνωμένου από όρους περιφερειακών συνόρων και θα είναι υπάκουος στο πρόγραμμά τους.


Ακούστε τον τραπεζίτη * σιωνιστή, Paul Warburg:


“Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση θα επιτευχθεί με την κατάκτηση ή συναίνεση.” (17 Φεβρουαρίου 1950, όπως κατέθεσε ενώπιον της αμερικανικής Γερουσίας).


Η πρόθεσή τους είναι να διασφαλισθεί ο πλήρης και απόλυτος έλεγχος πάνω σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη και να μειώθει δραστικά ο πληθυσμός του πλανήτη κατά δύο τρίτα.


Το 1992, ο Δρ John Coleman δημοσιεύσε το "Συνωμότικη Ιεραρχία: Η ιστορία της επιτροπής των 300". Μια αξιέπαινη και σχολαστική έρευνα, που ο Δρ Coleman προσδιορίζει τους παίκτες και προσεκτικά τα στοιχεία της Νέα Τάξη Πραγμάτων στην ατζέντα της παγκόσμιας κυριαρχίας και του ελέγχου. Στη σελίδα 161 της "Συνωμότικης Ιεραρχίας", Δρ Coleman συνοψίζει με ακρίβεια την πρόθεση και τον σκοπό της επιτροπής των 300 ως εξής:


“Μια Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μία μονάδα-νομισματικό σύστημα-, κάτω από μόνιμη (μη αιρετών) κληρονομική ολιγαρχια, (oligarchists) που αυτοεπιλέγετε ανάμεσα από τους αριθμούς με τη μορφή ενός φεουδαρχικού συστήματος, όπως ήταν στο Μεσαίωνα."


Σε αυτή την οντότητα του "Ενός κόσμου", ο πληθυσμός θα εξαρτάται και θα καθορίζεται από περιορισμούς στον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια, τις ασθένειες, τους πόλεμους, λιμούς κ.α.,με οριο μέχρι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι που θα είναι χρήσιμοι για την άρχουσα τάξη, σε περιοχές που θα είναι αυστηρά και σαφώς καθορισμένες.
Δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη, μόνο άρχοντες και οι δούλοι.


Όλοι οι νόμοι θα είναι ενιαίοι στο πλαίσιο ενός νομικού συστήματος των παγκοσμίων δικαστηρίων που ασκούν τον ίδιο ενοποιημένο κώδικα των νόμων, οι οποίοι συνοδεύεται από μια κυβέρνηση.


Μία Παγκόσμια αστυνομία


Ένας Παγκόσμιος ενιαίος στρατός θα υπάρχει σε ισχυ για να επιβάλει τους νόμους σε όλες τις πρώην χώρες όπου δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα.


Το σύστημα θα είναι επί τη βάσει ενός κράτους πρόνοιας για Όσους είναι υπάκουοι και υποταγμένοι στην κυβέρνηση


Εκείνοι που θα επαναστατήσουν απλά θα πρέπει να πέθανουν η από την πείνα ή να κηρυχθούν παράνομοι, έτσι θα είναι στόχος για όποιον επιθυμεί να τους σκοτώσει. Ιδιόκτητα όπλα οποιουδήποτε είδους θα απαγορεύονται “


Αυτή η κατεύθυνση έχει επιλεγεί για τους ανθρώπους της γης από την φασιστική ολιγαρχία του πλανήτη και η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι του κύκλωνα εξαιτίας της επιλογής που έγινε όχι τυχαία,να είναι πειραματόζωο εφαρμογής των νέων απάνθρωπων δεδομένων.Η επιλογή έγινε διότι η Ελλάδα είχε την ατυχία να κυβερνάται επί χρόνια από προδότες ελληνόφωνους,οι οποίοι και ήταν πειθήνια όργανα στα χέρια των εξουσιαστών και την κατάλληλη στιγμή δημιούργησαν τις συνθήκες εκείνες για να έλθει το χάος που ζούμε όλοι μας σήμερα.


Μια παράμετρος,η βασικότερη ίσως όλων για να πετύχει το πείραμα αυτό που με την σειρά του θα οδηγήσει στην παγκόσμια και ολοκληρωτική εφαρμογή του φασιστικού σχεδίου, είναι ο ηλεκτρονικός έλεγχος των πάντων από τους εξουσιαστές. Ηλεκτρονικός έλεγχος Ανθρώπων και προϊόντων και μέσω του ελέγχου αυτού θα ελέγχουν και την ζωή συνολικά του κάθε ατόμου επιβάλλοντας την θέληση τους κατά το δοκούν, ώστε να μας χειραγωγήσουν ακόμα ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά.


Την "πόρτα του φρενοκομείου"την άνοιξε η περιβόητη απόφαση της συνθήκης του Σεγκεν η οποία μεταξύ των πολλών άλλων σε σημείο της λέει:


"Στα άρθρα της 92 κ.εξ. ορίζεται ως σύστημα πληροφοριών Schengen που θεσπίζεται για την πρόληψη των απειλών κατά της εθνικής ασφαλείας, της δημόσιας τάξης και για την καταστολή ποινικών παραβάσεων των μελών της Συνθήκης."


Ενώ στο νομοθέτημα υπάρχουν όλες οι πτυχές του ηλεκτρονικού ελέγχου, της διατηρήσεως αρχείων κ.λ.π., απουσιάζει προκλητικά από τη Συνθήκη αυτή ο τρόπος εφαρμογής της. Δηλαδή με ποιον τρόπο ή με ποιο σύστημα θα γίνεται η ηλεκτρονική συλλογή των δεδομένων των πολιτών στην αρχική και στην τελική φάση (θα αρχίσει λ.χ. με την κάρτα, για να συνεχίσει με την εμφύτευση μικροτσίπ και τελικώς με το χάραγμα;).


Συνθήκη Σένγκεν.


Συνθήκη Σένγκεν ονομάζεται η συμφωνία που υπεγράφη στις 14 Ιουνίου 1985 μεταξύ πέντε κρατών-μελών των Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, με αντικείμενο την προοδευτική κατάργηση των συνοριακών ελέγχων και την εγκαθίδρυση ενός συστήματος ελεύθερης κυκλοφορίας για όλους τους πολίτες, υπηκόους των κρατών-μελών. Η συμφωνία περιελάμβανε και αστυνομική και δικαστική συνεργασία. Στη συνέχεια προσχώρησαν στη συμφωνία υπογράφοντάς την και άλλες χώρες όπως η Ιταλία (1990), Ισπανία και Πορτογαλία (1991), Ελλάδα (1992), Αυστρία (1995), Φιλανδία, Σουηδία και Δανία (1996). Η Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετέχουν εν μέρει μόνο στη συνθήκη αφού διατηρούν ακόμη τον έλεγχο στα συνορά τους. Η συνθήκη τέθηκε σε ισχύ το 1995, ενώ ενσωματώθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης το 1999. Το 2007 προστέθηκαν στη συνθήκη ως μέλη και τα κράτη Εσθονία, Τσεχία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Λετονία, Μάλτα, Πολωνία, Σλοβακία και Σλοβενία.
Η κατάργηση των ελέγχων μεταξύ των κρατών μελών αφορά στα χερσαία και θαλάσσια μεταξύ αυτών καθώς και στα αεροδρόμια για επιβάτες που ταξιδεύουν απο και προς κράτη μέλη.
Στην Ελλάδα η Σύμβαση Εφαρμογής της Συνθήκης Σένγκεν, η Συνθήκη Σένγκεν και ορισμένα πρόσθετα Πρωτόκολλα κυρώθηκαν από το Κοινοβούλιο με το Νόμο 2514/1997.


http://www.freewebs.com/ellanios/documents/schengen-1.pdf


http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:42000A0922(02):el:HTML






Έτσι λοιπόν γίνεται φανερό γιατί η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,οι παγκοσμιοποιητες και οι Ελίτ προσπαθούν να πλήξουν και να καταστρέψουν το "φαινόμενο"των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του προέδρου τους Πάνου Καμμένου.
Είναι θέμα εθνικής και ατομικής βιολογικής επιβίωσης να δώσουμε την δύναμη μας στον Πανο Καμμένο που όρθωσε το ανάστημα του,δεν γονάτισε και φώναξε όλους εμάς δίπλα του να δώσουμε την μεγαλύτερη μάχη.


Την μάχη για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ την δική μας των παιδιών μας και του ανθρώπου συνολικά!Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά επιλέχθηκε από τον Δημιουργό της πλάσης να είναι το τελευταίο οχυρό,το τελευταίο ανάχωμα που θα δοθεί η ύστατη μάχη.Ας ενωθούμε και ας δώσουμε μαζί όλοι οι Ελληνες την μάχη, έχοντας πάντα στο μυαλό μας το αιώνιο Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ....


Αυτή η ένδοξη στιγμή θα γραφτεί από ήρωες, αυτή η ένδοξη στιγμή θα γραφτεί από....... ΕΜΑΣ!!!


 http://eleytheriahthanatos.blogspot.com/2012/05/blog-post_3062.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...