Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κλείνει σχολεία και ανοίγει φυλακές –στρατόπεδα συγκέντρωσης!!!



«όταν ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή» (παροιμία)
…η κατοχική κυβέρνηση κλείνει σχολεία και ανοίγει φυλακές
γράφει οΚωνσταντίνος Π. Κουλούρης
Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ...


Η ελληνική κατοχική Κυβέρνηση, σταθερά συστηματικά και μεθοδευμένα κλείνει σχολεία και ανοίγει φυλακές –στρατόπεδα συγκέντρωσης!!!


Στα πλαίσια της απόλυτης εξαθλίωσης που έχει υποστεί η Ελληνική κοινωνία σε όλους τους τομείς, η μέγιστη ζημιά από την εφαρμογή των αποτυχημένων στο σύνολό τους σχεδίων «αποκατάστασης και ανάπτυξης», επιβάλλεται με την καταστροφή του μέλλοντος του τόπου δηλ της Παιδείας και της εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων.
Η καταστροφή, ο προδιαγεγραμμένος θάνατος της νέας γενιάς…
Η εφαρμογή μεθόδων επιβολής σύντομου θανάτου των συνταξιούχων, από την μια με την εξευτελιστική μείωση των ετήσιων αποδοχών τους και από την άλλη με την ουσιαστική κατάργηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ιδιαίτερα της προληπτικής-διαγνωστικής και της εξαφάνισης των Νοσοκομειακών υπηρεσιών, που τους καταδίκασε σε θάνατο.
Ο θάνατος του νοικοκύρη και του εμποράκου, που του»απαλλοτρίωσαν» την οικογενειακή μικροπεριουσία, αφ ενός εξ αιτίας των αβάσταχτων φόρων και με την μείωση έως εξαφανίσεως της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και η μείωση των εισοδημάτων των μισθωτών, όσων ακόμα εργάζονται.
Ο φαύλος κύκλος του θανάτου της αγοράς !!!
μια γενιά χαμένη …η νεολαία, η νέα γενιά…
και μια γενιά κατεστραμμένη, καταδικασμένη σε θάνατο!!!
-οι νοικοκύρηδες, έμποροι μισθωτοί και συνταξιούχοι.
Το εμπόριο έχει μεταλλαχθεί σε τομείς «σύγχρονης» κατοχικής αντίληψης… γέμισαν οι γειτονιές εμπορικά αγοράς χρυσού, τα ακίνητα πωλούνται σε τιμές μαυραγορίτικες και με ειδικές διατάξεις η εφορία διευκολύνει το ξεπούλημα των απαξιωμένων ακινήτων ενώ οι διάφοροι επιτήδειοι αρπάζουν σε τιμές «αυτοκτονίας» τα τελευταία απομεινάρια κειμηλίων του νοικοκύρη.
Δυστυχώς συχνά «χάνονται» λίγο πριν οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας προβούν σε απονενοημένες πράξεις απελπισίας, τις οποίες δυστυχώς λαλίστατοι σαλτιμπάγκοι της Βουλής και των καναλιών «δεν βλέπουν».
Η Κυβέρνηση Σαμαρά-Τσολάκογλου, εφαρμόζει για μια φορά ακόμα την γνωστή συνταγή της χούντας.
Γενική επιστράτευση καθηγητών που «τόλμησαν» να μην υπακούσουν τυφλά στις κατοχικές δυνάμεις… όπως την εποχή της κατοχής του Τσολάκογλου…
Και επί τέλους, αν οι μεγάλης ηλικίας Καθηγητές είναι πολλοί «ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» όπως κάνουμε τώρα και με τους συνταξιούχους.
Οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι αριθμοί! Η Ελλάδα έχει 3000 νησιά… θα έχουν σχολεία εκεί ή όχι;;; ποιος Νομοθετεί οι δοσίλογοι των κατακτητών;;; Φυσικά όχι. Οι εντολές έρχονται από τους εκπροσώπους των κατακτητών!
Υπάρχει Βουλή που βουλεύεται στην Ελλάδα;;;
με ποια μελέτη ο αριθμός των εκπαιδευτικών είναι μεγάλος; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ζητήστε την. Η παπαγαλία των τροικανών εντολών ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ;;; ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΑ!!!
α. 2 ώρες ΜΑΘΗΜΑ σημαίνει πολλές ώρες δουλειά για σοβαρούς καθηγητές και διαμορφώνει το πλαίσιο για χιλιάδες απολύσεις, χιλιάδες ακόμη ανέργους.
β. αυθαίρετες μεταθέσεις σε άγνωστο τόπο χωρίς κριτήρια είναι ότι χειρότερο για να διαλύσει την εκπαίδευση, με καθηγητές που εκτός από τον βιοπορισμό που έχει κυριαρχίσει να σκέφτονται και την «εξορία» του αύριο…
…στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, καταργείται η Δημοκρατία
και επιβάλλεται ξένη κατοχή!!!
Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι κατοχή.
Όσο για τους ειδικευμένους επιστήμονες «μετανάστες», για τους 120 χιλιάδες Πτυχιούχους, που έφυγαν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που απέκτησαν με μια πολύτιμη και πανάκριβη «επένδυση» της Ελληνικής κοινωνίας , το ουσιαστικό κόστος της φυγής και της απουσίας για την Ελλάδα υπερβαίνει τα 28 δις ευρώ.



konkoul.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...