Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Θέλουν να μας σκοτώσουν. Αντισταθείτε!!!!!!!!!!

Το μακιαβελικό σχέδιο των «δανειστών μας» αποκαλύφθηκε και είναι εφιαλτικό: θέλουν να μας σκοτώσουν οικονομικά και μετά να έρθουν να πάρουν στα χέρια τους και να την κάνουν ό,τι θέλουν μία καμένη χώρα, ανίσχυρη, μία «μπανανία» του ευρωπαϊκού νότου, δηλαδή ό,τι θα έχει απομείνει από την Ελλάδα.

Του Κώστα Χαρδαβέλα
Γι' αυτό και τα νέα μέτρα που ζητάνε –ενώ βλέπουν ότι κάτι θετικό πάει να γίνει στην Ελλάδα, με το αίμα που έχυσε ο λαός της μέχρι σήμερα- ενώ ξέρουν ότι μέτρα ίσον κοινωνική έκρηξη, ίσον διάλυση της βουλής, ίσον εκλογές, και από εκεί και πέρα πήδημα στο κενό.
Θέλουν να μας σκοτώσουν οικονομικά γι' αυτό και δεν επιτρέπουν οι ελληνικές τράπεζες να δώσουν έστω και ένα ευρώ σε επιχειρήσεις και εταιρείες και έτσι να τις οδηγήσουν στα λουκέτα, και στην αυριανή αρπαγή τους για ένα κομμάτι ψωμί από τους ξένους, έχοντας δημιουργήσει παράλληλα ένα εξαθλιωμένο προλεταριάτο ανέργων που θα πηγαίνει να δουλεύει ακόμα και με αμοιβές πακιστανών λαθρομεταναστών.

Όταν ο άλλος πάει να σε σκοτώσει, μόνο μία απάντηση υπάρχει: αντίσταση, πάλη, και «ή εσύ ή εγώ».
Τέλος στα λόγια, στις ρεβεράντζες, στα «ναι μεν αλλά» με τους τροϊκανούς, που έχουν βγάλει το μαχαίρι να μας κόψουν το κεφάλι.
Ένα τεράστιο όχι από την κυβέρνηση για το νέο μνημόνιο, που ετοιμάζουν και ένα πανεθνικό όχι του ελληνικού λαού, μαζί με ένα «άι σιχτίρ» σε Μέρκελ και Λαγκάρντ.
Έτσι κι αλλιώς το Μάιο βγαίνουμε από την κηδεμονία του μνημονίου. Έτσι κι αλλιώς μας θέλουν νεκρούς. Αντίσταση τώρα, όλοι όρθιοι και θα τα καταφέρουμε.





newsbomb.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...