Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ???? ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.....

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ???? ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, αφού σε ρίξανε στο βάλτο της ανηθικότητας, του καταναλωτισμού & του νεοπλουτισμού και έφτασε η στιγμή να σε μετατρέψουν σε ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΟΥΛΟ ???? Κι έφτασες Έλληνα παραζαλισμένος από την αλαζονεία & την απληστία, να κατακρημνίζεσαι και ακόμη να μην έχεις βρει πάτο ????
Τα κατάφεραν – τα τελευταία 30 χρόνια - με κάθε μέσο και πέτυχαν να αναθεωρήσουν τις αρχές μας, εμφυτεύοντας μας τις αξίες της παρακμής ???? - Πέτυχαν η έννοια «πατρίδα», να θεωρείται ξεπερασμένη και κακού χαρακτηρισμού για όποιον την χρησιμοποιεί …. - Απαξίωσαν τα πολιτικά πρόσωπα & παρατάξεις, σε βαθμό που να μην ασχολείσαι μαζί τους …… - Σε φόρτωσαν με κάρτες & δανεικά, υποσχόμενοι σου τον παράδεισο, με σκοπό να τους χρωστάς για πάντα ….. - Υποτίμησαν τον έρωτα, το συναίσθημα & τις οικογενειακές αξίες ……. - Χρηματοδότησαν με δέκα χέρια νέους εκδότες, με σκοπό την ενίσχυση του παρακμιακού τους έργου …. - Η επίλυση των προβλημάτων μας με ρουσφέτια, λαμογιές, κομπίνες & επιχορηγήσεις – επιδοτήσεις …. - Και πόσα άλλα δεν έκαναν για την επιτυχία του σκοπού των …. Και τώρα αφού σε εξαθλίωσαν άμοιρε Έλληνα προχωρούν και στην υπερφορολόγηση των ακινήτων, που έχει ως σκοπό, την κατάργηση της ατομικής περιουσίας, προκειμένου όλοι να είναι εξαρτημένοι από το παγκόσμιο κράτος, το οποίο «θα παρέχει τα πάντα», αρκεί να υποδουλωθούν οικειοθελώς οι πολίτες στις επιταγές του και να απολαμβάνουν «εν ειρήνη» τα «αγαθά», δίχως υπόνοια & δύναμη αμφισβήτησης της πλαστής πραγματικότητας που πλασάρεται καθημερινά. Ας κατανοήσουν λοιπόν μερικοί ότι παγκόσμιο σχέδιο υφίσταται και χτυπάει όλους τους τομείς της καθημερινότητας των ανθρώπων. Παράλληλα υπάρχουν και τα δικά μας λάθη, τα οποία επιδεινώνουν την κατάσταση και μας οδηγούν κατευθείαν στα νύχια των παγκοσμιοποιητών ……. Ρωτάτε αν με φοβίζουν όλα αυτά ??? Γενικά όχι. Βλέπω απλά κάποια φαινόμενα σε έξαρση. Λίγη ζητιανιά, λίγες κλεψιές, βρομιά, φασαρία, μεθύσια και τίποτα χειρότερο. Αυτό που φοβάμαι είναι αυτό που έρχεται, αυτό που έρχεται αν δεν προλάβουμε, οι περιπλανώμενες συμμορίες, τα άτομα με τα σφιγμένα στόματα, τα αρπακτικά σαν καρχαρίες, που γύρω τους σφίγγει ο κλοιός του ίσκιου της φυλακής. Παιδιά που ανατράφηκαν χωρίς αρχές, χωρίς παιδεία και αναπτύσσονται στην ανέχεια και την ένταση. Παιδιά που περιφρονούν την παιδική ηλικία, την εποχή των θαυμάτων, την εποχή που αναπτύσσεται η ψυχή. Παιδιά που οι ψυχές τους, τα δικά τους όργανα των θαυμάτων, καταστρέφονται, κατσιάζουν και πετρώνουν……..
Αυτά τα είδαμε και τώρα τι γίνεται ???? Που είναι οι προτάσεις, που είναι οι λύσεις ??? - Μελετώντας τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους – αν η παιδεία μας το επιτρέπει – προκειμένου να ανακτήσουμε τις αξίες που χάσαμε τα τελευταία 30 χρόνια …. - Συγκροτώντας μικρές εστίες πολιτών, με τον αδελφό, τον φίλο, τον γείτονα κ.λπ., που βασισμένοι σ αυτές τις αρχές θα διογκωθούν σε ομάδες ανάλυσης & δράσης …. - Ενωμένοι με όλες τις ομάδες πολιτών που πιστά ενεργοποιούνται, χωρίς αρχηγικές βλέψεις, με στόχο την ανασύσταση της χώρας μας και την καταξίωση της στη θέση που της αρμόζει …. - Αξιοποιώντας όλους τους μετέχοντες στις ομάδες συνεργασίας, για τη διαμόρφωση προτάσεων ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του ισχύοντος καθεστώτος υποδούλωσης της πατρίδας μας …. Πρέπει όλοι να το καταλάβουμε ότι η έξοδος από τον βούρκο, απαιτεί ανάταση του πνεύματος, έξοδο από την παρακμή και επαναφορά σε αξίες για να μην πάνε οι προσπάθειες μας στράφι …. Πρώτα από όλα λοιπόν ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ γιατί πρέπει να ξαναγίνουμε άνθρωποι, να ξαναγίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ …. Μην πιπιλάτε την καραμέλα ότι δεν εμπιστεύεστε κανέναν γιατί μέσα από ανατροπές ξεφυτρώνουν ηγέτες …. Έχω την πίστη ότι οι Έλληνες δεν είναι νωθροί , δεν είναι ψεκασμένοι και σιγά σιγά συνειδητοποιούν ότι δεν είναι συνεργοί στην οικονομική κατάντια του κράτους. Και είμαι σίγουρος ότι αυτός ο λαός, που 4.000 χρόνια επιβιώνει, θα αφυπνισθεί μια και καλή τώρα, τώρα που αντιλαμβάνεται ότι σκόπιμα βεβηλώνονται «ΟΙ ΑΞΙΕΣ & ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» …. ΟΧΙ λοιπόν, όσο κι αν το σχέδιο τους προχωρά, όσο κι αν πέτυχαν σε άλλα σημεία του πλανήτη, σ αυτήν τη μικρή κουκίδα της γης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ !!!!!!!



Γιώργος Κωνσταντινίδης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...