Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Χρόνια τώρα , βράζει το καζάνι…..Το φόβο μας να έχετε, ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!



Η ελεεινή προβοκάτσια των υπαλλήλων της Νεοταξικής δοσιλογικής Κομμαντατούρ των Αθηνών, σήμερα θα συνεχιστεί και θα γιγαντωθεί…

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, και μετά τις συνεδριάσεις που είχαν ΚΚΕ-ΠΑΜΕ και ΣυΡιζΑ, αποφασίστηκε η επίθεση καπελώματος και προβοκατόρικου απλώματος,ιδεολογικοκομματικού “σεντονιού”, στις συγκεντρώσεις των Ελλήνων Πολιτών αυτό το Σ/Κ…..

Το όχημα των καπήλων θα είναι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις με πρωτοπόρα την ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία και μετά από παραινέσεις των κομματικών ινστρουχτόρων της, θα παίξει μαζί με το ΠΑΜΕ τον κύριο ρόλο….

Συνεπικουρικά σε αυτη την προβοκάτσια θα λειτουργήσουν , οι γνωστοί – άγνωστοι και οι τΣυριζαίοι,αφού τελείωσει το Gay Parade, μιας και συμμετέχουν σύσσωμα εκεί…..

Η διεθνιστική λαίλαπα της Νεοταξικής χούντας δε μπορεί να αντιμετωπισθεί από διεθνιστική αντίσταση…..απλώς διότι και στους δυο ,στην καλύτερη περίπτωση υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα κοινά συμφέροντα……

Η επίθεση προς τον Ελληνικό Λαό μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο με ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!


ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ…ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΜΕΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ “ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ” ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ…..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!


Εκ της Ε.Γ. της Ε.Ε.Ε.

Λακεδαίμων Αππελαίος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...