Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Παίρνει πίσω τα περί χρηματισμού του Π. Μελά - “Συγνώμη λάθος” λέει τώρα ο συγγραφέας....


Χίλια συγνώμη, λέει τώρα ο Γ. Σούκουρας που μιλώντας στο ... facebook με τη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Σ. Ξουλίδου άφησε να εννοηθεί ότι ο Π. Μελάς διαφοροποιήθηκε απ' τη γραμμή του κόμματος γιατί χρηματίστηκε
Το θέμα πήρε διαστάσεις, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα και άναψε φωτιές στην πολιτική ζωή του τόπου με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. να καταγγέλλει στελέχη της Ν.Δ. για σχέσεις με τον άνθρωπο που έκανε τις καταγγελίες....



Η... πέτρα του “σκανδάλου” ο βορειοηπειρώτης συγγραφέας Γ. Σούκουρας μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega διέψευσε τα πάντα... και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Γ. Σούκουρας είπε πως δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. ότι κανείς δεν του υπέδειξε να πει κάτι εναντίον του Π. Μελά, είπε πως ήταν καθαρά προσωπικές του απόψεις και ... αυτοδιαψεύστηκε μάλιστα λέγοντας ότι έκανε λάθος στα σημεία στίξης.

Στο περιβόητο μήνυμα “είδες ο Μελάς τα πήρε.” είπε πως έκανε λάθος, ότι δεν ήθελε να βάλει τελεία, αλλά ερωτηματικό.

Ο κ. Σούκουρας επανέλαβε πολλές φορές ότι πρόκειται για προσωπικές του απόψεις, ότι δεν έχει σχέση με τη ΝΔ και ερχόμενος αντιμέτωπος με τον κ. Μελά ζήτησε “χίλιες φορές συγνώμη”.

Μάλιστα είπε ότι ανέφερε στο facebook τα όσα ανέφερε όταν ο κ. Μελάς διαφοροποιήθηκε από τη “γραμμή” των ΑΝ.ΕΛ. λέγοντας ότι κανείς δεν του υπέδειξε τον κ. Μελά, αλλά πως ήταν καθαρά προσωπικές του απόψεις.

Όσο για στοιχεία, φυσικά δεν ήταν σε θέση να αναφέρει, ωστόσο ανέφερε πως είχε επισκεφθεί το γραφείο της κ. Ξουλίδου και πως δεν είχε μόνο τηλεφωνική επαφή και επαφές μέσω facebook με τη βουλευτή.

Αυτή η αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του Π. Μελά για τη στάση της συναδέλφου του που δεν έσπευσε να τον ενημερώσει πριν προβεί σε δημόσια καταγγελία.

http://voliotaki.blogspot.gr/2014/11/blog-post_2460.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...