Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ..ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΝΔ !!



Τελικα ανθρωποι μεσα απο τον σταθμο αποκαλυψαν γιατι χαθηκε (!) η δημοσκοπηση του καθηγητη Πανα..Ο συριζα παει αρκετα μπροστα και δινεται μαχη για την δευτερη θεση ! Και ξαφνικα αρχισαν οι φυλακισεις και το παραληρημα στα ΜΜΕ. Δειτε.
Ο καθηγητής Πανάς παρέδωσε την Δευτέρα το απόγευμα στην ιδιοκτησία του σταθμού τον φάκελο της δημοσκόπησης που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ 4,3%, την Χρυσή Αυγή 14,8% και τους Ανεξάρτητους Έλληνες 6,3%. Αντιλαμβάνεστε ποιο ήταν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας! Ο Άκης Παυλόπουλος εισηγήθηκε να μην παρουσιαστεί η δημοσκόπηση αυτή γιατί θα χαρακτηριστεί ο ίδιος ως χρυσαυγίτης!

Για τέτοια ανεξάρτητη δημοσιογραφία μιλάμε. Κάποιοι μας λένε όμως ότι συνομιλίες από το κινητό του τηλέφωνο έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ όταν ο ίδιος επικοινωνούσε με βουλευτές της ΧΑ και τους παρακαλούσε να έρθουν στην εκπομπή του. Δυστυχώς με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση την «πάτησε» και το makeleiogr αφού είχε προαναγγείλει την επίμαχη Δευτέρα την δημοσιοποίηση της και αυτό. Πως θα γινόταν; Ο αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων του EXTRA Βασίλης Γιώτης είναι και αρχισυντάκτης του makeleio.gr. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

zougla.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...