Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !



Μπορούμε πλέον να μιλάμε για την Μεγάλη Πέμπτη του ελληνικού λαού και την Μεγάλη Παρασκευή της Ελληνικής Δημοκρατίας

Σήμερα, μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ποιος είναι ο «εχθρός» του λαού , που μέχρι και χθες κρυβόταν πίσω από προσχήματα και ωραιοποιημένες εκθέσεις ιδεών.
Οι  τελευταίες κυβερνήσεις των αθλίων Εθνοπροδοτών και φαύλων πολιτικών,
που δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους χωρίς την προστασία αστυνομικών, σπρώχνει τη χώρα σε οικονομική (και όχι μόνο) καταστροφή, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά μία ολόκληρη γενιά και επιβάλλοντας το όριο της φτώχειας σε επίπεδα εύρεσης της καθημερινής τροφής!!!

Από σήμερα εμείς οι πολίτες είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για όσα θα μας συμβούν.
Γιατί; 

Επειδή έχουμε ένα μεγάλο, ουσιαστικό, πραγματικό και ιστορικό για την χώρα, για εμάς και τις επόμενες γενιές δίλημμα:

Είτε ρίχνουμε την κυβέρνηση των αθλίων υποποδίων των διεθνών τραπεζών και ξένων πρεσβειών , είτε υποτασσόμαστε πλήρως ,ως άβουλα όντα στην επικείμενη και απολύτως βέβαιη εξαθλίωσή μας και παράδοση της Πατρίδας μας στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. 

Κάποιοι από εμάς ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτά που γράφονται. 

Και ίσως να το κατανοήσουν όταν δούνε το παιδί τους να πέφτει στα ναρκωτικά (επειδή δεν αντέχει ούτε να τους βλέπει), είτε στην πορνεία (για να μπορεί να αγοράσει ένα ρούχο ή ένα πιάτο φαγητό). 

Μόνο που τότε θα είναι αργά και πολύ πιο δύσκολο -από ότι είναι σήμερα- να ρίξουμε ένα φασιστικό καθεστώς που θα έχει «πατήσει» πολύ καλά στα πόδια του, αφού πρώτα θα έχει ποδοπατήσει τις ζωές και τις ψυχές μας…

Οι έγκριτοι συνταγματολόγοι μίλησαν για πράξη εσχάτης προδοσίας. Το βέβαιο είναι πως αυτή η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει και θα επιχειρήσει να διασωθεί επιβάλλοντας τον μονόδρομο του φασισμού που επέλεξε να “περπατήσει”.

Πολλά από τα μέλη αυτού του κοινοβουλίου και ένα πλήθος παρατρεχάμενων γυμνοσαλιάγκων της εξουσίας, θα στηθούν απέναντι στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν και να δεχτούν την τιμωρία που τους αρμόζει. 

Πότε θα γίνει αυτό; 

Όταν εμείς οι πολίτες επιτέλους το αποφασίσουμε και ξεσηκωθούμε……

Καπετάν Κέφαλος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...