Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Oυρές στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν τα εντάλματα σύλληψης> Εκλιπαρούν τον Σαμαρά να μην συλληφθούν!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο παρασκήνιο και αν υπέθετε κανείς πως οι πιρουέτες του Βενιζέλου για τον ΦΠΑ στην εστίαση δεν είναι παρά προπέτασμα καπνού για να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης δεν θα έπεφτε έξω.
Τους πολιτικούς, επιχειρηματικούς και εκδοτικούς τριγμούς προκαλεί η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και η μη πειστική διακοπή της η οποία συνοδεύεται από την έντονη φημολογία για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για δύο πρώην υπουργούς και έναν γνωστό εκδότη.
Για την ακρίβεια όσους συναντάει ο Τσίπρας είναι υποψήφια πελατάκια του Αραβαντινού.
Όσοι παρακολούθησαν την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στον επιδερμικό και θεατρίνο Μπογδάνο, διαπίστωσαν ότι ο συνήγορος της συζύγου του Άκη δεν αστειεύεται και επειδή ο Κούγιας δεν είναι κανας χθεσινός μπορεί να βρει ντοκουμέντα για το μισό ιστορικό ΠΑΣΟΚ και να γίνουν το Κολωνάκι, η Κηφισιά και το Παλαιό Ψυχικό κρανίου τόποι.

Οι καταιγιστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν γνωστούς επιχειρηματίες οι οποίοι εμπλέκονται στο εμπόριο όπλων να κάνουν ουρά στο Μέγαρο Μαξίμου ικετεύοντας τον Σαμαρά να μην τους βάλει φυλακή-εφτά νομά σ΄ ένα δομά.
Μόνο που τόσο ο Κούγιας, όσο και οι υπόλοιποι συνήγοροι υπεράσπισης-είναι πολλοί και καλοπληρωμένοι-δεν θα αφήσουν τους πελάτες τους να θυσιασθούν σαν Ιφιγένειες...

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...